mandag 29. august 2011

Mer Skautrim


Vi har vært litt bakpå i poengsankinga denne sommeren, så på lørdag var det på tide å finne flere poster i Jegers. Den yngre garde synes leting etter poster er temmelig uinteressant, men alt annet med å gå tur er derimot veldig gøy. For tiden er det stas å plukke eikenøtter, så da ble det hovedaktiviteten mens DE leita fram postene.

Ble en riktig så fin tur ute i skauen. Lyngen er utrolig flott for tiden, og i Jegersområde er det mye av den. 4 nye poster er unnagjort og vi er nå oppe i 121 poeng. Trenger 4 poeng til for å komme opp til bronse, og det er jo et minimum av hva vi må klare.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Dette er bra saker. God familieaktivitet. Bare en er ute i skauen så er det jo ikke så nøye hva en gjør der. Syns Amalie også må få poeng for det hun samler.

DE sa...

Funker perfekt når alle kan holde på med noe de synes er gøy. Glemte i farten å ta med at vi avslutta med stopp hos hestene, og det er alltid suksess hos den yngste.

ØY! sa...

takk for påminnelsen, hadde nesten glemt at det er noe som heter skautrimmen.
når avsluttes den i høst?

Hilde Fantomine sa...

Den avsluttet i slutten av oktober tror vi.. men noe avsluttes i sept også..spes ei løype i voie...

Det er veldig gøy... men litt frustrerende når man ikke finner de helt..Man blir litt smågal..og løper litt rundt ..og opp og ned.. blir faktisk litt svett..