mandag 1. august 2011

Port Svein



En løpetur med Svein er en hyggelig ting, også når en via Gimlevang, Uia og Vige kommer til en stengt port, som her ved Ringknuden Pukkverk. Dessverre kom ikke Svein under, skal ikke si hvilken legemsdel det sto på, så vi måtte ta en sti gjennom noe kratt lenger nord.

Olav var ikke i toppslag, særlig ikke etter å ha hastespist en spagettimiddag 5 minutter før løping, så det gikk tungt, men det kom seg litt etterhvert med Svein som motivator, særlig etter å ha lånt penger av Svein til en snisckers og sjokolademelk. Skylder mannen 50 kroner så det er sagt.

Var sliten når jeg kom tilbake til utgangspunktet i Skippergata, men Svein kunne vel ha løpt samme runde et par ganger til. Svein har data for lengde osv.

Å løpe sammen er alltid en hyggelig ting, og det er ikke annerledes sammen med Olav.
Det er nesten skammelig hvor lite trening den mannen kan sleppe unna med, og allikevel beholde grunnformen.

Det ble en passelig tur for oss begge; 12.3 kilometer, snittfart på 6.01.

3 kommentarer:

DE sa...

Veteranene er ute på tur :) Svein er jo i kanonform, så skjønner godt at Olav har mer enn nok med å henge på.

Uansett tydelig at Olav er i full gang med oppkjøring til Ogge. Trening hver dag nå!

Ellers så skylder Olav 50 kr, og jeg selv skylder en kokebok. Det er bare å konstatere at Svein har overtaket for tiden, men hadde jeg vært han ville jeg ikke kjøpt alt for mange lauvbær å hvile på for ting endrer seg fort.

Grendstad sa...

snittfart på 6 minutter er vel ikke noe kanonfart, mer spagettifart bokstavelig talt - skal bidra mer til tempoet neste gang :)

ØY! sa...

6 minutt er ok treningsfart, ikke noe vits å presse seg på alle treningsturene.
bedre å spare kruttet til intervalløktene og evt.konkurranser