tirsdag 9. august 2011

Nu går alt så meget bedre

Diggidangas originale frisbeegolfbesetning var tirsdag ettermiddag samlet for en ny runde på Bølgane. Var ekstremt mange mennesker ute på banen denne dagen, så vi støtte stadig vekk på grupper, både foran og bak i løypa. Masse vann også på banen, så Svein gjorde klokt i å stille med gummistøvler. Vi var gode til å spotte frisbeene, så vi slapp å lete så mye i dag.

DE begynte sterkt på hull 18 med ett andrekast som i utgangspunktet var alt for høyt, men som ble fanget av trærne og dalte deretter ned rett ved siden av korga. Par på flaks.

Deretter gikk det som vanlig litt i hytt og pine, mens det andre ganger gikk riktig så bra. Svein som tidligere har vært en slow starter, var med fra første kast og var vel den mest stabile av oss. Par skulle det imidlertid ikke bli før kurv 12. Det klarte han for øvrig sist gang også, så denne kurva må vel kunne sies være en favoritt for den godeste Øy.

Etter hvert økte vinden i styrke, og det fikk DE merke til gangs på kurv 15. En enkel put til boggie, forsvant langt bort og ble til slutt en +5 kurv. Tidenes dårligste for hele Diggidanga. Ikkje brrra. Antal par var derimot godkjent med 5 stykk.

Sluttscore ble
Svein: +28 (samme som sist)
DE: +24 (en dårligere enn sist)

Ettersom kvelden enda var ung tok vi fatt på en ny runde. Litt desillisjonert over den manglende framgangen fant vi ut at det trengtes trening. Og det viste seg å være et klokt valg. Vi observerte nemlig en gruppe som praktiserte en teknikk vi ikke har prøvd før, og det gav umiddelbart resultater. Særlig Svein forbedret kastelengden betydelig. På kurv 10 hadde han nesten hele banelengden på ett kast!! For første gang har vi virkelig opplevd fremgang og det var usedvanlig morro. Så nå er det bare å håpe at det ikke blir alt for lenge til neste økt, for totalscoren bør det absolutt være gode muligheter til å forbedre nå.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Dette holder jo på å bli Diggidangas sportslige hovedsatsing. he-he, morsomt. Ja, ja, jeg er jo grønnskollig enda her, men jeg får jo en viss kjennskap til sporten. Bra innsats!

Hilde Fantomine sa...

Godt jobbet begge to... Det stilles stor forventning til neste gang... :-)

Det er jo lurt å få kasta litt nå før sesongen heller

ØY! sa...

som vanlig gøy å spille, og ekstra gøy når det løsner litt på teknikken også.
takk for hyggelig følge og glimrende referat.