lørdag 30. juni 2012

Diggidanga vant lagkonkurransen i Marnar Triathlon!!!!





Den er en glede å kunne konstatere at HBMSK Diggidanga har tatt sin første lagseier noensinne. Denne gjengen sto for prestasjonen under dages Marnar Triathlon i Høie, Marnardal. Den litt småtrente mannen til venstre svømte en ganske grei etappe og kom inn som nummer 20 eller noe sånn (?), litt over middels i forhold til resten av feltet, som besto av både individuelle, menn og damer, så syklet den topptrente og hyggelige mannen i midten et fantomløp, og kom inn til veksling som nr. 2 (!), og så løp sluggeren/reven/rådyret/luringen til høyre en kanonsolid sisteetappe og kom inn som nr. 3 av samtlige (!). De to foran var individuelle, hvorav den ene sier i dagens fvn at han vil bli verdens beste skiløper, så konkurransen var grei nok. Hjernen bak det hele er Dag Eivind Vestbaqqe, som ikke visste noe om dette løpet i det heile tatt, men som har utviklet Diggidangas eminente lagånd. Dette var en stor dag for Diggidanga. Et minne for livet.



Videoer:






2 kommentarer:

DE sa...

Hail to the Diggidanga!! Dette må jo være tidenes Diggidangaprestasjon. Rett og slett knallsterkt prestert av alle tre. Trodde nesten ikke det kunne være tilfelle da jeg fikk melding. Sjeldent at vi ligger i tet, så utrolig gøy å kunne feire en topplassering. 2012 har vært et meget bra år for Diggidanga, og vi er til og med bare kommet halvveis!

Grendstad er vel litt vel generøs her, men artig å få dedikert lagånden :) Håper å være i heiagjengen neste gang Diggidangaeliten kjemper om edelt metall.

ØY! sa...

sabla moro å være med, og ekstra gøy når det går så bra.
Takk til mine lagkamerater som gjorde dette mulig :))
Nå er det bare å begynne å forberede seg til Iveland Triatlon, håper vi kan få til noe lignende der.

Olav(Thorpe) er vel troendes til å stille solo, men vi klarer vel få til et lag også...