tirsdag 26. juni 2012

Kanonkast og vassing i Otra

DE sjekker vannføringen i Otra


Mandag ettermiddag hadde Øy! og DE en frisbeegolfrunde på Bølgane. Takket være DE fikk det hele en rotete start ettersom hans første kast ble en solid stang ut rett i elva. Heldigvis sank den ned og ble ikke tatt av strømmen. Dermed var det bare å vasse ut. Etter dette ble det restart, men det var en deal Øy kom dårlig ut av ettersom han kasta dårligere andre gang. Han tok det imidlertid svært så sporty og valgte liksågodt å krone kurv 1 med et vannvittig kanonkast som rager helt i toppen av Diggidangas frisbeehistorie. Han stod langt nede i ura temmelig langt fra korga, men klarte likevel på glitrende vis å få en perfekt bue på brettet. Og det var heller ingen tvil. Brettet traff midt i korga til soleklar innertier! Klasse :)
 
Etter hvert ble som vanlig temmelig ymse. På kurv 3 var vi skikkelig uheldig begge to. Det som for begge skulle ha vært klare bogeys ble i stedet til sammen 5 kast for mye. Brettet landa nemlig like ved korga men for begge to trilla den rolig og forsiktig ned den lange bakken på andre sida.
 
Vi klarte begge par på kurv 4 og 7. På kurv 13 fulgte Svein opp sine gode tradisjoner med å smelle frisbeen rett i treet, denne gangen på høyre side. Team mosjon kom og gikk, mens vi fullførte runden. På de siste tre kurvene gikk det bokstavelig talt åt skogen. Ikke bare kom styrtregnet, men som nevnt tidligere er de siste kurvene plassert litt vel langt inne i bushen. Men vi fullførte med stil og fikk en anseelig poengsum. Svein avslutta med 25 over par. Så vidt jeg kan se av historikken på bloggen er dette ny pers med ett kast! Gratulerer så mye! Ett par runder til så tipper jeg Svein kommer ned i +16/+18. Det er bare å trekke fra til sammen 5 unødvendige kast på kurv 3 og 13 i tillegg til ett par putter så er han der.
 
-Svein  5 4 6 3 5 4 3 4 5 4 4 4 7 4 4 4 5 4 : 79
+/- par 2 1 3 0 2 1 0 1 2 1 1 1 4 1 1 1 2 1 : 25

- DE    6 3 5 3 4 5 3 4 4 3 4 4 4 5 4 4 4 4 : 73
+/- par 3 0 2 0 1 2 0 1 1 0 1 1 1 2 1 1 1 1 : 19

4 kommentarer:

ØY! sa...

ingen tvil om at DE fortsatt er ubestridt frisbee-konge i DD.
De gangene jeg gjør et rimelig bra kast, vet jeg ikke hvorfor. Da blir det veldig bingo-preget. Gøy er det ihvertfall, selv om jeg kunne spart meg for de to siste jungel-kurvene!

gleder meg til neste gang.

Hilde Fantomine sa...

Dette var jo temmelig jevnt da.. Friskus er litt oftere på bølgane så da er jo ikke det så verst av ØY egentlig.

Vittig med vassing i vannet..:) ufattelig at det ikke har skjedd før egentlig:)

Håper dere får mulighet til å gjøre dette et par ganger til i løpet av sommeren. Det er en fin fin aktivitet

Grendstad sa...

Her var det mye bra. Jeg kan gjerne stå klar med kajakken ved Otras utløp, og plukke opp Diggidangas og frisbier dersom elvekastinga utvikler seg.

Ser at det har vokst til en del i området, men dere er vel obs på flåttings.

Godt kasta!

DE sa...

Ja viktig å se opp for flåtten. Som Svein siterte fra en avis så er den "livsfarlig for tida"

Var ekstremt mye småbugs ute på jordene, men jeg unngikk heldigvis å bli bitt.