mandag 17. november 2008

Folkehordene kommer

Rene folkevandringen til Samsen i dag hvor Evelyn var vakt. I folkehavet klarte jeg så vidt å skimte Turid og John & co samt Johanne. Utover kvelden kom også Anne, mens det etterhvert ble klart at Jarl hadde gjemt seg i buldrebula i lengre tid.

Johanne hadde som vanlig en utholdenhet av de skjeldne og avsluttet økta med 10 turer på 7er-veggen. Attpåtil var det den tiende og siste gangen som gikk raskest.

Anne klarte i finfin stil den røde løypa på 6er-veggen. Med sin egen kreative løsning på problemet ca. 3/4 oppe nådde hun toppen. Et månedslangt prosjekt er dermed kronet med seier!

Undertegnede hadde også fremgang på den grønne løypa på samme tau. Satte ny høyderekord, men er fremdeles noen harde meter fra toppen. Våger ikke å ha jul som target, men i løpet av vinteren må den sitte.

Minner ellers om at det neste gang er ekspedisjon til Mandal. Avreisetidspunktet er nå satt til kl. 18.00. Jeg har tenkt til å ta bilen, men vi kan avtale dette når det nærmer seg.

Nevner også at Evelyn har laget en egen samsenklatregruppe på Facebook. Så dere facebookere har herved fått oppfordringen om å melde dere inn.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Denne klatrekulturen på mandager tar jo heilt av her. Får kikke innom på fjesboka.

Anonym sa...

Turen til Mandal var bare helt topp !! Selv om jeg ikke alltid kom "dit opp" !! Grunner for ny tur.
Hilsen Turid

Jeg har bilder, men hvordan legge de inn her på Bloggen ??