lørdag 26. desember 2009

Skiføre på Hellemyr

Her kommer det litt god reklame for Hellemyr. 

Jeg skulle ut å prøve de gamle fjellskiene som jeg ikke har hatt på beina på mange år. Huff, det var stor forskjell fra de lette "reser" skiene, men men, jeg hadde jo ikke andre ski her hjemme så da var det bare å trø til med de gamle. Da de var tatt ned fra loftet måtte jeg jo finne noen staver også. De gamle stavene var jo gått i stykker, så de kunne jeg ikke bruke. Hmmm..., jeg får ta de gamle til Marthe selv om de var litt små. Men, jeg må jo ha skismøring, hmmm, tenke tenke hvor er den? Åja, den er jo på hytta. Jeg gikk til naboen og spurte om de hadde noe liggende og takk kjære nabo for at dere hadde det=)

Dermed gikk turen i den nyoppkjørt lysløypa på Hellemyr, og her skal jeg si dere det var silkeføre. Hadde det ikke vært for de megatunge skiene og de altfor korte stavene så hadde jeg nok gått mer enn 2 runder, men, jeg kom meg iallefall ut, og det er jo det som er det viktigste.

Tror nok at skiene som er på hytta skal fraktes frem og tilbake for hver gang. Kan ikke risikere et slikt slit hver gang jeg skal ut å ski her hjemme. Det skal jo tross alt være gæy også.

Smørte forresten skiene med blå voks i bunnen og lilla oppå.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Se det ja. Jo, det skal jo være gæy.

Blå voks med lilla oppå? Det hørtes skikkelig avansert ut. Fargemiksing og greier.

Lysløypa på Hellemyr? Hmmm, den er ukjent for meg. Da er det notert at den eksisterer.

ØY! sa...

jeg og Kris var ei runde i går på Hellemyr.
ikke helt topp spor i går, men greit nok.
Kristoffer hadde mors lange ski,siden han har vokst fra sine.
Vi hadde kjempeglid men desto dårligere feste.
bra lysløype,men ikke så veldig barnevennlig.

DE sa...

Hørtes ut som en finfin tur Evelyn. Jeg har aldri vært i denne løypa. Er den like kupert som lysløyper flest, feks jegers og baneheia?