lørdag 25. desember 2010

Statistikk

Da jeg skulle logge meg inn på Diggidangabloggen i dag så jeg jammen meg at de har fått en funksjon for statistikk på bloggene. De har tall tilbake til mai 2010, og det var egentlig artig lesning.

Av høydepunkter kan det nevnes at etter Norge så får vi klart flest treff fra USA. Hele 267 treff siden mai er jo temmelig utrolig. Diggidanganasjonen Danmark kommer på en skuffende 9. plass, slått av bla. Sverige, Brasil og Moldova! Vet ikke om det er Grendstaden som har kraftig kjendisstatus i sistnevnte land, men vi har altså fått inn 18 småpene treff fra den tidligere sovjet-republikken. Russland som har nære DD-relasjoner er imidlertid ikke å finne på lista. Har Timor kanskje reist til et annet land? Kanskje til Storbrittania som med sine 70 treff innehar 3.plassen på lista?

Det finnes mye annet artig også, så anbefaler folket å ta en kikk.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

jøssejøss - Moldova? Lurer på om ikke Timor her har avslørt hvor han befinner seg i øyeblikket he-he, ellers kan en jo lure på det ene og det andre her, Nederland??

USA kan gjerne være min bror, kanskje en x, sikkert litt tilfeldige kjennerfor den ene og den andre

godt oppdaga av DEV -han vil kanskje få opp statistikken for Italia om noen dager eller hur? :-)

DE sa...

Det var en god forklaring på USA-treffene, men det er flere andre som fremdeles er noe mystiske. Uansett morro å ha følgere i mange land.

Italia skal nok lengre opp på lista den neste uka ja :)

ØY! sa...

kult og slikt.
har tenkt på om vi skulle hatt en "teller" på siden?

DE sa...

En teller burde vi absolutt hatt. Mulig man kan se det inne på statistikken, men hadde vært gøy å ha det på selve siden også.

Vi får sjekke litt om det finnes. De utvider jo stadig tilbudet.