fredag 10. desember 2010

Yoga del 4 - The End


Da var et nybegynner kurs a`la spicheren over. Den ble avsluttet uten Friskus, da han var så elskverdig og passet på Amalie.


Det var så klart Frau Barchmann som var instruktør denne gang også, så tenker Friskusen skal være like glad han var heime..:-P


Det var en tøff time, men jeg merket littebitt fremgang.. frivillig og motvillig.. Jeg klarer å få litt av tuppen på fingeren i gulvet, når jeg bøyer meg ned, og har strake bein. Jeg klarte litt under kneene når jeg starte. (ja..jeg er stiv som en stokk). ref nr 3 på bilde

Når vi står som en slags bue..(hender i bakken, hodet mellom hendene og beina i gulvet).. Det er ikke så lett å få hele foten i gulvet, da skal man være myk.. jeg har noen cm igjen.. så jeg går opp m helen. Frau Bachmann ville det anderledes og bare presset meg ned... jeg spratt opp m beina, og ho presset meg ned igjen..og der stod jeg...med sikkert hundre avrevne leggmuskler... men hvis nazi Bachmann mener man skal stå sånn, så får man bare gjør det (ref nr 5)... I dag går jeg som jeg har dritt på meg...veldig ømme muskler..


Namastè


(det er yoga jul nå, dvs ingen mer yoga før i jan...vi vurderer og begynne på yoga i sentrum, der er det litt gøyere timer, og bedre tidspunkter.. mulig kutter spicheren.. og begynne på klippekort..Dette skal tas opp i familierådet når vi får tid)

4 kommentarer:

DE sa...

Fantomine er allerede blitt skikkelig flink og er langt forbi mitt nivå. Håper dette bare er starten.

Ellers er jeg vel ikke stor tilhenger av disse DDR-metodene, men noen ganger er det bra å bli pusha litt. Superbra å få ned hælen på den øvelsen. Selv om det ikke er godt i leggen akkurat i dag så vil det bli mye bedre på litt lengre sikt.

Elisabeth sa...

For en framgang du har etter bare 4 ganger!! imponerende:) Snart får du hele hånda i bakken i "Uttanasana A"
Håper dere finner et kurs som passer, jeg synes det er mye bedre å gå på kurs enn å ta yoga timer på treningssentere. Mer oppfølging, grundigere innføring og bedre tid, selv om det er en del dyrere...
Snart kan dere gjøre mysore (egentrening) enten hjemme eller bli med på å leie lokaler. Vi er noen stykker som har leid lokaler hos "yoga i sentrum" og "frivillighetens" hus - vi praktiserer ashtanga yoga, men det finnes sikkert en gjeng som driver hatha yoga også.

ØY! sa...

takk for morsomme og informative innlegg om et for meg ukjent felt.

Hvis dere satser på andre kurs har dere sikkert mye igjen for det.

kanskje nazi-Bachmann har egne kurs?
det hadde jo vært hysterisk, ihvertfall for oss utenforstående....he-he

Hilde Fantomine sa...

nazi backmann har power yoga på mandager på spicheren...stay away...warning!!...hehe