mandag 8. desember 2008

Klatrekveld uten julemas

Julestresset har tydeligvis begynt for folk for nå er det ikke like fullt i veggen på Samsen lengre. Uansett bra oppmøte i Diggidangasfæren med Klaus, Claudia, Anne, Evelyn, Olav og DE, i tillegg til noen av vaktsmåpikene. Tyskerne holder altså koken, men Svein glimret med sitt fravær. Sannsynligvis ligger han hjemme i hardtrening før neshornspillet til onsdag. Verdensmesteren fra 1997 satser alltid stort og nevnes stadig oftere som den store favoritten denne gangen.

Claudia og Klaus holdt seg stort sett i 4er-veggen. Så mye var de der at veggen nå offisielt heter "the german knaus". Begge to imponerer stort og de har åpenbart mye talent.

Sjefen er Evelyn som klarte den grønne løypa på 6er-veggen. DE klarte ikke høyderekord i dag på samme løype, og Olav hadde også et forsøk. Løypa er imidlertid fremdeles uklatret av Diggidanga. Måtte det ikke vare.

Det kom for en dag at Elise har skrudd den grå løypa på 1er-veggen. Dermed måtte hun til pers for å vise hvordan det skal gjøres. Lista er med, så da ble egentlig hele greia relativt avmystifisert. I tur og orden gikk Olav, Evelyn og DE til topps. Vi hadde også noen turer i 10er-veggen.

I hengekonkurransen var det flere som perset. Ingen var under 20 sekunder i dag. Hengelyn viste som vanlig muskler og vant lett selv om hun valgte å holde på det nederste taket. Tiden på 53 sek. var imidlertid ikke nok til å danke ut Diggidanga, som selv med en mann mindre klarte godt over minuttet.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Olav 21 sekunder. Dag Eivind 40. Var et ikke det på henginga? Eller hadde du DE mer?

God mandagsøkt, sjøl om jeg ikke kom inn før kl. 20. Teatersporten ble avlyst, derfor oppmøte. Greit når onsdagen faller ut, også neste onsdag for min del.

Anonym sa...

Neshorn spillet ja, må bare gratulere gnuSvein med seieren allerede. En gang vinner alltid vinner. Ellers lykke til alle sammen.