mandag 1. desember 2008

See germans ist coming

Det er desember nå, ingen tvil om det. Med desember følger også Evelyns julestemning og to tyskere. Tilfeldighetene ville det nemlig dithen at mens Evelyn vartet opp med stearinlys, pepperkakekalender og julemusikk fant to tyskere, uavhengig av hverandre, for første gang veien til klatrehuset. Klaus er kollega med DE, mens Claudia fra Dresden var det ingen som kjente fra før, men ikke noe mindre hyggelig for det. Begge viste seg å være svært så habile klatrere så dette blir en fin tilvekst i samsenfamilien. Begge prøvde for øvrig å briefe med at man i Tyskland kun sikrer med karabinen, og stilte seg helt uforstående til våre taubremser. Ingen av nordmennene lot seg imponere nevneverdig og følgelig var det heller ingen som ville bli sikret på denne måten.

Kravstor som han er var Svein heller misførnøyd med klatreformen i kveld. Fulgte egentlig ikke med på hva han drev med så han får beskrive prestasjonene eller mangel på sådanne i kommentarene. DE var passelig fornøyd med å nok en gang sette høyderekord på den grønne 6er-løypa. Klarer nå å få beina opp på plata, men forstår ikke hvordan man kommer seg videre herfra.

Anne syntes det hele var noe slitsomt og uttalte bla. at den røde løypa på 6er-veggen blir vanskeligere for hver gang. For oss andre ser det imidlertid ut som om hun klarer det kjappere og kjappere for hver gang. I tillegg blir ikke juksetak vurdert lengre engang.

Dagens store prestasjon stod Evelyn for i hengekonkurransen. På det mellomste nivået klarte hun hele 1.35. Vannvittig imponerende Evelyn!! Hvor lenge står denne rekorden? På plassene bak fulgte Turid med 1.15 og John med 1.13. Diggidanga ligger langt bak. Tror ikke vi tre til sammen engang har sjanse til å slå denne Solkollens svar på Muhammed Ali. Det lukter straffetrening.

Mrs. 1,35

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Wunderschön mit deutscher und anderes.

Hengelyn? Ja, ja, hun har vel hengt mye opp igjennom da.

Det er vel blitt kjåka fullt på mandager nå. Kommer vel innom en dag.

DE sa...

Synes jeg minnes en tid hvor det stort sett bare var Diggidangas orginalbesetning til stede på mandager.

Mye folk er bra, men for mye blir ikke bra. Da tar vi heller onsdagene, slik som i dag.