onsdag 31. desember 2008

Nyttårsløpet og plankekjøring



I noen minusgrader, men ellers strålende vær var det klart for nyttårsløpet 2008. Diggidanga stilte sterkt med både små og store. Sofie (med pappa i hånda), Emma og Kristoffer løp barneløp. Ei grei rundløype, hvor Kristoffer kom inn med eliten, mens Emma kom inn plassen før Sofie, naturlig nok når hun er født 3 dager før. Godteposer og diplom (som ikke ligna grisen).

I skepsis mot Bedriftkretsens premier, løp jeg utenfor konkurranse, og rakk det akkurat før den offisielle starten. Tida ble pene 13.20, noe som var over all forventning. Løp greit og uten slit, holdt et jevnt tempo, og hadde ingen problemer med folk veien, eller trengsel i løypa, siden ingen andre løp da akkurat jeg løp. Hadde fått grei oppvarming via barneløpet. Fant mitt indre buddhistiske tempo. Perfekt. Angra heller ikke da jeg så premien for de offisielle deltagerne, en plankebit og familierabatt til Danmark i januar. For pengene kjøpte jeg heller sursild og litt annet snacks. Genialt. Anbefales.

DE la seg som vanlig langt bak i feltet, men det hindret likevel ikke at jeg havnet i en megatrafikkork de første par hundre meterne. En luring med rullestol midt i løypa gjorde sitt til å skape litt ekstra spenning. Ellers gikk løpet på det jevne. Ble stadig tatt igjen av småunger, men vær sikker på at jeg fillerister de rakkerungene til neste år :) Kom inn til 14.10 eller noe sånt, og er nå den stolte eieren av en plankebit og en rabattert spytur til Danmark.

Svein var tøff i trynet og la seg langt fremme i feltet fra start, men fikk svi for det.Det er lenge siden jeg har blitt passert av så mange,skikkelig de-motiverende(ikke DE).fant etterhvert rytmen og plassen min i feltet.Følelsen underveis var at kroppen var tung og manglet det lille ekstra man kan ha på en god dag(ikke Dag).Tidsmessig hadde jeg håpet på bedre,men må være fornøyd med ca 2 min bedre enn i 2007.Tiden ble rundt 12.05.

Dagens prestasjon stod Kristoffer for,han klokket inn på rundt 16.15.Da hadde han allerede løpt et hardt barneløp på 350m.Det første han sa etter målpassering var: Dette var den gøyeste løypa jeg har løpt!.

resultatliste :http://www.fvn.no/sport/article638147.ece

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Kristoffer er en mann for framtida. Spørs hvor mange år til jeg kommer til å han bak meg på resultatlista.

ØY! sa...

må si at tanken har slått meg også,
fint å bruke som inspirasjon da...