lørdag 3. oktober 2009

Klatrefolket trekker innendørs

En lørdag med en solid dose høstregnvær gjorde at vi i dag valgte å ta turen inn på Samsen. Hilde hadde med sitt avkom, som for første gang skulle prøve å klatre.

Amalie åpnet med en solid dose buldring for å bli vant med veggen. Samme gjorde vi to andre også. Deretter var det ut i veggen. Den lille skjønte tingene usedvanlig raskt, og det tok ikke lang tid før hun var på toppen av vegg 14. Rappeleringsteknikken satt også som ett skudd. Kom også et godt stykke opp på vegg 7. Den kommer til å bli forsert så snart det lille som er av høydeskrekk er borte.

Hilde hadde også en meget god dag i klatreveggen. Gikk vegg 7, to ganger og vegg 3 en gang. Hun viser stort fremgang hver eneste økt, så håper det nå framover blir regelmessighet i klatringa.

DE klatra ett par kjente og kjære ruter. Greit for å holde formen ved like på en dag hvor sikring var den viktigste jobben.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Bra av Amaile og mora. Børna pleier å ha klatringa i seg, så det er vel bare å slippe dem løs.

Bra klatra.

Hilde Fantomine sa...

Vi hadde to strøk m eggehvit og 2 strøk m listemaling...i ganga før klatringa...bare for å nevne det.. har jo dobbelt så mye aktivitet når det regner enn solskinn..ufattelig hysterisk..

Ungen er super stolt over egen innsats..og mora er likeså..:-)