torsdag 8. oktober 2009

Terrengkarusellen - siste løp i Zooen - 4, 2 km

Olav:
Kom meg rundt kvart over 13. Siste dagene har jeg bikka over i stress, med hurtigmat, mye jobbing seint og tidlig, ingen ordentlig svetting, og dårlig søvn, så jeg trengte et løp. Måtte kjøre opp pga tidspress og engros-innkjøp til Rosegården.

Var masse barnehageflokker der i den tida, noe opplegg, men ikke så hindra av det. Litt slalom noen ganger, men noen hvileskjær var ok.

Kom inn på 19:42 - veldig godt fornøyd med å komme under 20, som lå i bakhodet. I fjor datt jeg heilt ut i denne revytida, men jeg har klart meg ganske lenge nå med trim. Måtte det fortsette sånn noenlunde.


Hilde og DE:
Vi kom igang kvart på fire eller noe sånt og da var det ikke spesielt mye folk i løypa. Vi kom visst for sent til Julius sin 30-årsdagsfeiring, men det stod iallefall mange flagg og ballonger ved huset hans. Litt uvant er det å løpe på asfalt og sånn, men vi fant rytmen. Gøy er det å jogge blant tigre og ulver så det ble en fin opplevelse.

Vi løp som vanlig på fullført og var fornøyd med det. Pølsene i mål smakte skinnransel, men de gikk ned. Vi er begge meget fornøyd med å ha fullført karusellsesongen. Nå gjelder det bare å holde formen utover høsten og vinteren. Sjelden Diggidanga legger ut bilder fra karusellen, så i dag tok vi ett.

Kristoffer og pappa

Terrengløypen var 4 kilometer.Første pulje løp meg og pappa.Den startet kl.halv seks.Det var en grei løype, men det var noen harde bakker.Det var ganske mye nytt som ikke jeg hadde sett før.Det var glatt noen plasser særlig ved ulvene,men det var nesten bare der det var planker.Jeg startet ganske rolig men jeg var foran noen.Jeg tok igjen flere og flere men på slutten så var det noen som tok meg igjen.Helt på slutten så spurtet jeg og da tok jeg igjen ca.5 stykker.

Jeg løp på 22.40 ca.

Pappa løp 18.09 ca.

Resultatlista: http://www.bedriftsidrett.no/VestAgder/files/%7B9E5DDE1D-E68F-4F2D-A6F0-BD5555043D4D%7D.pdf

9 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Så bra Olav:-)...veldig godt å komme under 20:-)
Jeg vurderte å skrive et innlegg om dine manglende innlegg.. litt rart når du er blitt sånn 8-16 mann..en vanlig arbeider som lurer på strømspørsmål.. ikke helt vant til det kan du si..men forandring fryder..eller noe sånt.

Hilde Fantomine sa...

vi så noldus i neba ut på det bildet..men men...bare høstløpet igjen nå...hipp hurra..
men hva skal vi da gjøre..
torsdag er jo løpedag uansett..så vi får være litt kreative..

Grendstad sa...

gjelder å holde koken - ja, det er vel ikke 8 -16, nå går det fra 5-6-tida om morraen til 23-24, mye å ordne opp med på et forsømt kontor og ansvaret for et heilt hus og folk som drar i alle retninger - + to revyer som jeg må spy ut tekster til kontinuerlig - men rosegården er en bra vikarjobb - kunsten er å koble ut og ta seg tid til trim - veldig glad karusellen var i dag - fornøyd med tida ja

Hilde Fantomine sa...

Så flott Kristoffer:-) og pappa da!
Jeg synes det også det var glatt på plankene..men det var gøyest å løpe der. Dag Eivind og jeg så elgen Harald i brunst (hihi), jerven og ulven. De stod bare og kikket..fikk sikkert sjokk over alle folkene som løp forbi.

Så kult at du løp forbi mange på slutten. Det er super gøy å spurte på slutten, selvom jeg alltid taper mot Dag Eivind.

Grendstad sa...

jøss, 18.09 - gikk det så fort???? det virka jo superkjapt - meget bra!!!

Kristoffer nærmer seg jo med stormskritt. Tipper at han er på høyde med papsen om 2 år :-)

på tide med en fellesstart igjen - må teste nivået :-)

ØY! sa...

så ikke elgen,men reven og ulven så litt småforvirra ut.

har du tatt over hele driften av Rosegården, eller?
i tilfelle skjønner jeg at du er småstressa.

ØY! sa...

jeg måtte også kjøre ut pga klemma.
ikke alltid det går som planlagt

Grendstad sa...

jeg er fungerende daglig leder for Rosegården ut oktober - det er mye å holde oversikten over - alt fra dansgrupper, til vaskemidler, styrereferater, og lik som stadig detter ut av skapet når en rører i sakene

DE sa...

Bra løpt av både store og små! Og veldig fint referat av Kristoffer. Diggidiggis begynner jammen å bli store, og tidene som blir prestert er veldig gode.