torsdag 15. oktober 2009

et løp i rekka

Dags for Høstløpet i alternativ versjon i dag.Alternativt sted og alternativ gjennomføring av to fra DD.
Svein la avgårde i sitt løp nummer 39 for sesongen, og ble innhentet av DE i motbakkene opp mot 1 km.Han lot seg overtale til å slå følge i mitt tempo, dvs gange.
Så ble det prating og skravling hele veien på den 4 km lange løypa. Nettopp slike folk jeg har ergret meg litt over tidligere.Ihvertfall hyggelig å få selskap når det først skulle ganges. Det ble en slags oppsummering av sesongen som nå går mot slutten, men vi er vel enige om at vi må holde ting i gang gjennom vinteren.
Badesesongen er jo så vidt i gang for den syke gjengen. Og på nyåret er det klart for vinterkarusellen, det gleder jeg meg til.
Håper det blir mye dårlig vær og gode minner.

Ikke så mye å si om selve løpet eller traseen.Helt på det jevne, men at startkontingenten går til kreftsyke barn er jo positivt.
Som den gentleman jeg er spanderte jeg en vaffel på DE etter løpet.
At det var gratis for dagen, kunne jo ikke jeg vite!

Etter dette har jeg kommet opp i 248 km med startnummer på brystet inneværende år.Da har jeg ikke regnet med sykkelrittet til Hovden.
For min del er konkurransene en av de viktigste drivkreftene for fortsatt trening, sammen med bloggen og interaksjon med gutta og jenta i Diggidanga.
Håper og satser på minst like mange konkurranser neste år.

8 kommentarer:

Grendstad sa...

hmmm.... en meget alternativ gjennomføring av Diggidangagutta - pensjonistimage - jo, god sesong, må bare få plass til moroa nå om vinteren også, vinterkarusellen og milløp høres bra ut - fysioterpauten jeg var innom sa det gikk bra med asfalt, måtte bare ikke overdrive, som alt annet i livet

Hilde Fantomine sa...

Bra å få fullført høstløpet til tross for litt redusert helse. Du er flinkere enn meg..:-)

Kjenner meg veldig igjen i suget etter konkurranser.. mistet litt piffen nå. Liker å ha et mål.. så må se om Friskusen og jeg kan finne et passende et, for høst og vinter.

Det snakkes om Suleskar stafett på jobb allerede, det sies at festen etterpå er ufattelig gøyal:-)

Grendstad sa...

Den høres bra ut. Må finne noen gøye nye løp til neste år.

DE sa...

Bra referat! Flaks for meg at Svein dukket opp foran i løypa. Jeg åpnet nemlig vel hardt i motbakkene, så det passet fint å gå resten.

Ellers vil jeg si gratulerer til alle sammen med en meget bra gjennomført karusellsesong! Samtlige har plukket mange poeng og er særdeles gode ambasadører for vår lille humorbudhistiske multisportsklubb.

Forrige vinter var meget bra synes jeg, så jeg både håper og tror at årets utgave blir minst like bra med både bading, løping og inneklatring :)

ØY! sa...

suleskard maraton var et av løpa jeg vurderte å stille i i år.
lurer på om det kolliderte med Color Line Tour i år.(31.mai)
så vidt jeg vet har de 3 distanser:
hel, halv og stafett.
jeg er med hvis det blir aktuelt.

Hilde Fantomine sa...

jepp det er de tre distansene..

vi må følge med på dette.

ellers vil jeg si det er fornøyelig å være med i DD. Det hjelper når det går litt trått...og motsatt..

Ha en gut weekend

ØY! sa...

vil det si at det ikke hjelper når det ikke går trått?

Grendstad sa...

mener det hjelper for og mot det meste - og, vinteren byr på uante muligheter, til gubbeløp, isbading, ski, skøyter og annen moro.

Tenkte å prøve å krysse sognefjorden til neste år, men mulig jeg må vente et år - får se åssen det lager seg til, og så mangler jeg en marathon