mandag 19. oktober 2009

Morgenstemning på Bystranda


Kl. 08.40 stilte Olav, DE og en stor gjeng svaner til morrakaldtsvannsbading. Vi har virkelig vært heldig med badeværet denne høsten og i dag var intet unntak. Finfin sol og omtrent vindstille.

Svanene var først uti og forsvant i retning festninga. Olav og DE hoppet begge uti etter den sedvanlige nedtellingen. Vannet viser som vanlig ingen nåde og kulda er overveldende. Det ble med ca det obligatoriske halvminuttet og så var vi på land. Tempen viste 8 grader. Samme som sist.

Hadde en kopp kakao og hyggelig konversering om den enorme effekten disse kalde morrabadene har. Det er et skikkelig kick og det overvelder alle andre tanker man måtte ha i hodet mens det står på. Neste uke er det pause grunnet gyldig fravær fra Grendstaden og Åsmund, men i stedet satser vi på ekstrabad førstkommende fredag.


Før badet var vi temmelig trøtte

Etterpå er det full gnu resten av dagen

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Kan underskrive det med full gnu. Nå er klokka 23.02, har jobba siden badet, og nå må jeg begynne å forberede morgendagens konferansestunt !!!! 20- 30 minutter. Det blir nok lite med søvn i natt. Men morrabadet gir veldig mye energi.

Grendstad sa...

veldig bra toppbilde forresten