mandag 5. oktober 2009

Mandagsbadinga fortsetter

Dagens førbilde
Dagens litt etterpåbilde

Fulltallig badekorps møtte opp på bystranda kl. 08.40 for å foreta første bad i oktober. Den nye måneden har ført med seg adskillig kaldere vær. Vi hadde også litt kaldt drag i lufta, men sola glitret.

Vanlig utgangsprosedyre bortsett fra at Grendstaden måtte gå litt lengre bort i trappa ettersom det var så skyggefult der han pleier å gå uti.

DE fikk for første gang i høst et kuldesjokk, mens Åsmund som vanlig tok det hele med fatning. Sistnevnte var førstemann opp, mens DE fulgte like bak. Olav hadde imidlertid andre planer så han svømte på kryss og tvers samtidig som han sang på diverse perestrokiamelodier. Utrolig så bra røst man får av det kalde vannet. Olav kom ikke opp av vannet før vi andre hadde skiftet ferdig, så regner med han må ha holdt på i minst 5 min.

Badetempen var 10 grader. Ned 3 fra forrige uke. Både Åsmund og Olav tippa rett og får herved en pluss i bloggen: +

4 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Brrr virket kaldt i dag. Spesielt når dere har luer på.. Tror Olav er laget av iron...tver i gjennom..ikke normalt og drive å svømme rundt i 5 min..brrr igjen..
Men en forfriskende start på uka da:-)

Ps..ikke vær beskjedne med å forsyne dere av kjeksen..vi har 5 esker.. og nå har kakemannen også kommet..så jeg skjønner ikke helt hvordan dette skal ende.

DE sa...

Har en meget bra film av Olav i vannet, men klarer ikke å laste den opp. Mulig den ble for lang.

Dere får bare tenke dere hvordan han så ut...

Grendstad sa...

Hepp, Dag Eivind.

Du kan laste den opp på Youtube, og så linke den. Du må bruke noen minutter på å registrere deg, så hvis det blir for mye kan jeg laste den opp dit hvis jeg får den hit da, og det er jo et annet spørsmål.

Veldig godt vann i dag. Det er noe eget å bade i kaldt vann og sol og vindstille. Okey, skal spise mer kjeks da Hilde. Dag Eivind sa det var kjekspress.

ØY! sa...

må se denne videoen....
please!!

det er vel mer kjeks- enn sexpress på disse badestevnene deres.
heldigvis!

pass på så ikke dere blir tatt av snevet.