tirsdag 11. mai 2010

Holmenkollstafetten 2010

På lørdag var det klart for den meget tradisjonsrike Holmenkollstafetten, faktisk var det i år 80-års jubileum. Gjengen fra Boss har ikke vært med så lenge, men allikevel mer rutinert enn i fjor.Det hele gikk meget smidigere på løpsdagen, selv om vi i år måtte ha to doble etapper, pga manko på folk. Rutinert nok plukket treneren ut to solide damer til å ta seg av dobbeltløpingen, så det gikk helt etter planen.Diggidangas mann hadde etappe 7, også kalt klatreetappen. Det gikk sånn tålelig greit, men hadde håpet på 30-45 sekund raskere. At formen for dagen ikke var helt på topp, får NSB ta mye av skylden for.Fredagens togtur fra Kristiansand ble en meget strabasiøs affære for min del. Å sitte mot kjøreretning, samtidig som toget skal ta igjen 30 min. forsinkelse( altså økt fart og slingring) er ikke å anbefale, med mindre du har lyst å hilse på mageinnholdet flere(5!) ganger.
Som nevnt gikk gjennomføringa av stafetten på skinner.. og det sosiale ble også i år et høydepunkt.
Tidsmessig var vi ca 1 min. dårligere enn i fjor, mens alle som løp samme etappe som ifjor forbedret seg. Hvis nykommerene i år, også hever seg til neste år, kan vi kanskje klatre litt på resultatlista.
Bare for å sette ting litt i perspektiv: Totalvinner løp på 48 min, vinner i vår klasse på 54 min, og vi var 35 min etter klassevinner. Mange lag satser veldig mye på å hevde seg, selv i bedriftsklassene.

4 kommentarer:

DE sa...

Virker jo veldig gøy, bortsett fra den togturen da. Øy er flink til å delta på arrangement utenfor Kristiansand.

Ellers er det mange som legger mye prestisje i den stafetten, selv i bedriftsklassen. Olavs gamle konkurrent, Mr. Stordalen, leier jo til og med inn folk bare for å vinne.

Hilde Fantomine sa...

Spøy du 5 ganger!!!! er det mulig? stakkars deg..... men litt vittig å lese...sorry hehe...

Bra du klarte å løpe og sånn da... Jeg synes dere løp veldig bra.. og at to tok doble etapper er jo super flott...

Har du bilder?

ØY! sa...

har ikke egne bilder, men kanskje andre har etterhvert.

Grendstad sa...

det var vel bedre å være mot kjøreretninga på toget, enn mot løperetninga i stafetten -