tirsdag 4. mai 2010

Sommerlig morrabad

Åsmund og Grendstaden fikk gjennomført et morrabad mandag morra. Vestbakken har liksom falt ut av rutinene, noe Grendstaden sterkt må beklage, og tar på sin kappe/badebukse. Fikk ellers ikke tatt før- og etterbilder. Ting har liksom sklidd litt ut, som kølla ut av ei truse som er slapp i strikken.

Perfekte forhold. Sol og vindstille. Et herlig forfriskende bad, hvor Grendstaden hadde årets første lille svømmetur. Vannet holdt 6 grader.

Det har i ettertid kommet Grendstaden for øret at halve NRK Sørlandet kikka på. Grunnen til dette er at Grendstad ropte hei til Kai Stokkeland da han sykla forbi rett før, og han fikk med seg kolleger til vinduet for å se på da han kom inn på jobb. Hverken Åsmund eller Grendstaden brukte for øvrig håndkle under skiftinga, dermed ble det ubevisst mooning for journalistene.

Hr Stokkeland fortalte også at et par dreiv og hadde seg rett foran web-kameraet til NRK Sørlandet i fjor. De holdt på i nesten en time, før noen av den eldre garde på NRK gikk ut og ba dem holde opp. Her må vi ha en forklaring av Olsen/Vestbakken.

6 kommentarer:

ØY! sa...

en hel time?
trodde Vestbakken var mer en sprintertype...

Hilde Fantomine sa...

He he... Vestbakken sprinter kun på banen...
Ellers foregår slike ting i mer skjulte omgivelser..:-)

DE sa...

Vet ikke helt om man skal bli fornærma eller stolt for automatisk å ha blitt mistenkt...det er jo ikke helt utenkelig at herr og fru Øy stikker fua ut i det fri...

Grendstad sa...

ja, men hvem av dere var det? det er spørsmålet he-he

Hilde Fantomine sa...

Æ tror egentlig det var deg Olav, du fikk lurt med deg Frk Voss... lokka ho med tur i skjærgården... tenker det var sånn det var ja..:-)

ØY! sa...

artig med pervoene i NRK som ventet en hel time før de grep inn...