mandag 28. mars 2011

Barna skal fram


Holdt på i 2 timer lørdag med å dra denne vogna opp og ned Markens. Hadde et oppdrag om å skap liv og røre i sentrum. Dessverre var det ikke luft i dekkene, men moro var det å dra Friteaterbarna.

Dagen etterpå måtte jeg og jentene slappe av med et bad i Sørlandsbadet. Vi kom da de åpna kl 10 og var der heilt til de anmodet over høyttaleranlegget folk om å gå når klokka nærma seg 17.30. Vi hadde igrunnen fått bada fra oss da. Fikk svømt 500 meter på slutten av dagen, men ble mere sliten av å svømme under vann med 2 døtre på ryggen. Det er litt gøyere også.

3 kommentarer:

DE sa...

Hehe...Grendstad fortsetter rekken av meget gode aktiviteter :)

Det både ser og høres ut som en slitsom aktivtet å dra unger opp og ned markens. Men at det skapte liv er jeg ikke i tvil om.

7,5 time i badeland er jo en hel arbeidsdag! Utrolig at dere ikke gikk i oppløsning. Tenker du var trøtt på hjemveien. Uansett full uttelling for både inngangsbillett og kjøretur.

ØY! sa...

fint bilde og morsomme aktiviteter.

hvor lenge dere hadde vært i badelandet hvis det hadde vært døgnåpent? jeg bare spør..

Grendstad sa...

Kjente at det begynte å klø på kroppen etter 3-4 timer i badeland, det er nok kloren som merkes. Men hvis jeg kunne sittet i dampbadstua lenger, og jentene hadde hatt badevakt, kunne vi nok vært lenger.

Ja, vi var trøtte etterpå, det merkes på kroppen, og svømmehud hadde vi alle 3 på fingrene og tærne så det holdt.