onsdag 2. mars 2011

Ullsesongen er over


Racersykkelen min henger i trappetaket, og Vestbakkens må jo komme innom og se. Det er vår, men snø, grus og is må forsvinne før jeg tar den ned. Løp ca et kvarter i dag, kveldstur via Eg, og det er ikke lenger ullsesong for uteløping for meg. En kort med deilig enkel tur i god frisk luft, et lite mellomløp til jeg skal ta en lengre til helga.

6 kommentarer:

DE sa...

Skal si den hang høyt oppe! Håper den er godt festa... Spørs om vi rekker å få sett sykkelen før den tas ned. Til lørdag er det nemlig klart for den store bryllupsreisen.

Fint med en korttur. Trenger ikke alltid være så himla langt.

Grendstad sa...

ja, dere skal jo til andre sida av jorda ja, god tur til cook !! Tja, det er noen som har det

sykkelen henger inntil videre, så kanskje dere får sett den når dere kommer hjem igjen, - den henger godt, håper jeg, festa tre plasser

ØY! sa...

uten ull altså, skal si du tar sjanser!
det går vel det, men selv hadde jeg ull på tur i går kveld.

Grendstad sa...

ja, jeg må sitte og le litt her, nå har jeg fått litt snev, og har kledd meg i ull her i heimen, jeg var godt kledd i går, dobbelt trippelt med tøy, så jeg tror kanskje det var timene ute på Odderøya i dag, som slo litt inn, blir svett av å bevege meg i vinterkjeledress, så knepper jeg opp og tar av meg, og da kan det slå inn - har jo holdt meg frisk heile vinteren, og håper jeg kan svette det av meg i natt - har som regel alltid fått noe i overgangene mellom vinter og vår, risikabel tid - godt en har ull he-he

DE sa...

Typisk at det skulle komme akkurat nå... Håper helsa er sterk nok til at du rister det av deg snarest mulig.

Jeg selv har vært snevete i lange tider nå. Håper noen uker på ferie skal gjøre godt.

Grendstad sa...

Spiste litt sterk mat i går kveld, med ekstra kvitlauk, og sov med ull på meg i natt, og det gjør susen. Er bare litt sår i halsen. Det enkle er ofte det beste, som ull, kvitlauk, konjakk, honning og vann.