lørdag 7. januar 2012

Vinterkarusellen 1. løp - Søgne

Diggidanga anno 2012
.
Det er nytt år og nye muligheter for sportslige utskjeielser. Som vanlig er vinterkarusellen årets første utfordring. Superbra vintervær og ingen ting å si på forholdene som Søgnefolket vartet opp med i dag. Det var usedvanlig god deltakelse, og meget god stemning. Ingen tvil om at vinterkarusellen har noe ekstra, som ikke de andre kausellene har.
.
Hilde stilte i gravidklassen og startet ett kvarter før resten av feltet. Selv med god gangfart fikk hun rikelig med tid til å studere løpere i alle fasonger, og hadde en strålende tur i sola.
.
Den pensjonerte fotballprofilen fra Våg, nemlig Kristoffer, er nå langt fra yngst i vinterkarusellen. Det er uvisst hva som er treningsgrunnlaget, men ankermannen fra Oljestafetten løp nok en gang meget bra. Ved runding lå han langt framme i feltet, og forsvarte posisjonen mesterlig på vei tilbake også. Trygt i mål ble han intervjuet av Søgne Budstikke, så nå gjelder det å sikre seg en utgave av neste nummer av den blekka.
.
Svein og Olav har store løpeambisjoner denne våren, og det er liten tvil om at den eldre garde ligger i rute til Ålborg. 10 km med klampen i bånn er likevel utfordrende nok, men begge to leverte varene og vel så det. Svein slo knock out på sin maratonkollega fra Tverrveien, men det er ingen grunn til å kjøpe inn store kvanta av laubær. For en mann som fremdeles vil opp og fram nytter det ikke å hvile. Olav leverte en Diggidangaspurt av beste merke og kom vel inn ca. 2 min etter Øy. Det er sterkt! Sluggeren fra Skippergata har det med å levere varene når det virkelig gjelder, så skulle ikke forundre meg om han varter opp men en kanontid i Ålborg.
.
DE er som vanlig i dårlig form, men fikk god hjelp til å sette ett greit tempo i starten. Klarte å løpe jevnt og kom inn til en tid i underkant av 18 min. Det er ett lysår unna tidligere tider fra vinterkarusellen, men sier meg likevel fornøyd med å ha klart 6 min på kilometeren. Satser på forbedring allerede neste uke på stadion. Vi ses der!
.
På det øverste bildet blir Kjendiskristoffer intervjuet av Søgne Budstikke. Under kommer Olav på en megaspurt.

Link til reportasje på Kondis.no: http://www.kondis.no/47-loep-vinterkarusellen-i-soegne.5005455-127676.html
Link til reportasje i Søgne Budstikke: http://www.budstikka.com/?pgtype=2&aid=9556

og her er resultatene:

4 kommentarer:

ØY! sa...

en bra dag, oppsummert på glimrende måte av DE. Fine bilder var det også.

Takk for bra følge til Svein P.selv om han måtte slippe litt halvveis.
takk også til Rune som ga meg en rygg å se på, selv om det helst skulle vært omvendt.

Godt å være igang med vinterkarusellen, fint at det er nytt løp allerede neste lørdag.

Grendstad sa...

Kjempebra referat, og bra bilder. Bra tilstedeværelse av alle. Godt å ha noen både foran seg, og bak seg. Hyggelig dag i Søgne, og ja, det er god stemning på disse løpene, et veldig bra tiltak av disse folkene. Glømte å nevne at han som skreiv ned tidene var Kristen Fløgstad, han som hadde norgesrekorden i tresteg i mange år, hvis han ikke har den enda. Kjente han via via for noen år siden.

DE sa...

Bra med linker til diverse reportasjer! I budblekka skimter man vel både Svein og Olav.

Rune sa...

Takk for turen Svein. Vk er en flott motivasjon. Morro. Junioren nederst i bilderekken til kondis, løp på mellom 15-16 minutter. Sterkt med de små beina... Flott bilde av Diggidangagjengen!!!!