søndag 1. januar 2012

Nyttårsbadet 2012


Ny rekord i nyttårsbadinga, med Diggidangagutta Åsmund, Svein og Olav som frontfigurer, så en kokkeluekledt kjenning av Olav, som egentlig tok prisen som vi ikke deler ut, og så datter Tuva av Olav og så datter Emma av Svein. Sistnevnte med ny rekord på lavalder. Veldig bra av både store og små, veldig hyggelig og sosialt, med Svein med familie og Olav med storfamilie. Til neste år blir vi flere, og da kan alle ta på seg luer av ymse slag. Det var gøy i dag. Ikke mer enn 3 grader i vannet, lite vind, og det kjentes ikke så kaldt ut. Hurra for nyttårsbadet.

5 kommentarer:

DE sa...

Dette så herlig og kaldt ut som vanlig. Gøy at det ble rekordstor oppslutning, og ekstra gøy at den yngre generasjon redder deltakelsen i dameklassen.

Olav skal ha ros for å holde tradisjonen ved like.

Det er jammen mye morro man går glipp av ved å reise bort på nyttårsaften. Det må tas med i beregninga når vi skal vurdere egnet sted for nyttårsfeiring neste gang.

Grendstad sa...

Jeg inviterte via Fjesboka denne gangen, og da når en jo flere, neste gang kan vi jo annonsere det som familiebading :)

DE sa...

Meget bra markedsføring via Facebook. Jeg er nesten aldri på den siden, men må kanskje begynne å følge mere med.

Ellers hadde det vært bra å holde badeformen ved like mer regelmessig. Det har blitt litt mer komplisert etter at jobben hoppet over til andre siden av elva, men vi burde vel klare å få til noe uansett. Kanskje en helg i ny og ne, så passer det for Øy også?

ØY! sa...

skal noen slå Emma aldersmessig må det vel bli beibisvømming med Vestbakkens?

ØY! sa...

jeg/vi er absolutt med på flere badestevner/hattehappenings.
Helga er best.