søndag 15. januar 2012

Vinterkarusellen 2 . løp - Kristiansand

B-gjengen


For andre lørdagen på rad var det kanon løpevær. Helt bart på veien, sol og vindstille. Diggidanga var nok en gang toneangivende idrettslag med enorm prosentvis oppslutning. I tillegg stilte det egen heiagjeng og det er alltid gøy å ha når man løper. Neste gang ser vi kanskje Mirsada i løypa også...

Hilde kjørte vanlig taktikk og startet ett kvarter før resten av feltet. Hun fikk denne gangen moralsk støtte av Amalie som var høyt og lavt underveis. Bra mosjonstur av begge.

Olav og Svein hadde begge en meget bra dag i løypa. Øy løp vel mesteparten i ensom majestet, men det hindret han ikke i å sette et solid tempo. På meg virket det som om han klarte å øke litt etterhvert også. I mål kunne han konstatere en tidsforbedring på over 2 minutter, og det på bare ei uke! Grendstaden havnet i duell på de siste par rundene. Da han ble forbiløpt klarte han på utrolig vis å bite seg fast, og antar han med det økte takten noe. På siste passering var rollene snudd om og Olav dro forbi og så seg aldri tilbake. Trygt i mål kunne han konstatere en tidsforbedring på halvannet minutt! Stor gratulasjon til begge langdistanseløperne!

DE viste også litt fremgang. Det føltes ikke som om det gikk spesielt mye fortere enn sist gang, men klarte nå iallefall å holde en slags rytme. Kom i mål på 16.55, og det er nesten minuttet raskere enn Søgne. Håper trenden fortsetter neste lørdag i Mandal.

Resultater: http://www.maraton.no/vinterkarusellen.htm#Vinterkarusellen

4 kommentarer:

ØY! sa...

alle forbedrer seg jo, dette er meget lovende!
Det skal vel godt gjøres å få like optimale forhold i Mandal, men håper på et fint løp der også.

Som vanlig bra bilder av Vestbakkens.
Ikke verst at vi klarte å få startnumrene i stigende rekkefølge på bildet.

ØY! sa...

så vidt jeg kan se er dette en solid bestenotering for Olav på vinterkarusellen, meget solid av en voksen mann..

DE sa...

Det var rett og slett en veldig flott dag. Som skapt for gode tider i vinterkarusellen.

Foreløpig varsel for Mandal er -4 grader og gløtt av sol. Det er bare å finne fram ullen.

Grendstad sa...

Jo, det var ei bra økt dette. Får gradvis litt mer rutine på sånne løp, og klarer å disponere bra. Svein løper jo bunnsolid, prøvde å holde følge i starten, men det var lurt å ikke prøve for hardt på det. Blei forbiløpe sakte men sikkert 2-3 runder før mål, men ikke fortere enn at jeg hang på fyren. Løp forbi han da vi hadde ei runde igjen, og det holdt bra. Traff han etterpå i garderoben, en hyggelig kar fra Søgne. Jo, det ble pers i offisielt løp, med halvannet minutt ca, og det var jo kjekt. Må stå over Mandal pga jobb i Byremo lørdag, (kjedelig når det var så nærme), men skal holde formen. Må jo prøve å perse ei gang til eller to før vintersesongen er over.