torsdag 12. januar 2012

Ski på Sandrip

Ski er gøy for tida, så da er det kjipt at vi ikke har snø. Etter å ha lest føremeldinger samt lyttet til rykter dro jeg opp til Sandrip på tirsdag kveld. Strengt tatt er det noe langt å kjøre for ei skrave treningsøkt, men litt galskap må man unne seg.

Det er jammen et flott anlegg de har der oppe, og litt snø hadde de også selv om det holdt hardt. I den korte løypa var det stort sett greit, men det var milimetertynt flere steder. I den lange løypa slo marka igjennom ett par steder, mest i nedoverbakkene egentlig. Antar at folk ploger og på den måten skyver unna snøen. Nedoverbakkene ble derfor over middels spennende ettersom det plutselig kunne lugge litt, men jeg holdt meg på beina.

Til sammen ble det 2 runder i den korte løypa og 1 i den lange. Vet ikke distansen, men for meg var det ei bra økt. Litt rart var det å kjøre langt inni skauen og gå på ski på noen små snøklatter i flere plussgrader. Mot slutten ble det litt regn også. Var faktisk opptil flere andre som var ute i samme ærend. Under rådende forhold skulle man kanskje tro at man hadde et visst sosialt fellesskap og god stemning i løypa. Men seriøse langrennsutøvere som legger sjela si i å gå sesilåmi og birken på tider som ingen andre bryr seg om, har ikke tid til slikt tøv.

Mye av snøen er vel borte nå tenker jeg, men da fikk jeg iallefall brukt skia i år også.

3 kommentarer:

ØY! sa...

det var ikke dårlig!skulle tro du trente til en av nevnte konkurranser.
har selv fulgt med på vær-og føremelding for Sandrip med tanke på skigåing, men rapportene har ikke vært så veldig oppløftende.
men du lar deg tydligvis ikke stoppe! Bra gjort, håper dette ikke blir den siste anledningen til kystnær skigåing i år.

Hilde Fantomine sa...

og jeg som trodde du gikk deg en tur.. skjønner hvorfor du var borte så lenge.. Sandrip er jo drøyt..
Men den lille handikap løypa er jo ypperlig for ho mor og Amalie "Terese wannabe Johaug" Eriksen.. så håper på litt mer snørr før bambina kommer..

Veldig bra at du kom deg ut:-)

Grendstad sa...

skikkelig bra tur! god investering