onsdag 29. februar 2012

Jogging hjem fra jobb


Påskeværet kom jammen tidlig i år. Tirsdag måtte jeg feire det med årets første joggetur i skauen. Start fra jobb på Kjøita. Videre opp til Gimle og så inn i Spicherenløypa (som vel er ett av de første karusellpene). Fulgte denne opp til demninga ved Papirmøllevannet. Formen føltes fin, så stinn av selvtillit valgte jeg å svinge til venstre opp Kalkheia. Angra kjapt for jeg har jo aldri vært i stand til å løpe den bakken. Men rask gange er fint det også. På toppen løp jeg innover på mer eller mindre kjente stier. Ved et stikryss fant jeg følgende skilt:
Synes det er relativt oppsiktsvekkende at Konsmohus har fått tilatelse til å bygge midt inne på Kalkheia. Det skal riktignok sies at det ikke fantes spor av byggeaktivitet, så mistenker Audnedølene å kjøre et reklamestunt. Uansett så fortsatte turen innover heia med lav sol midt i fleisen. Det ødela sikten såpass mye at da jeg kom til en liten skrå fjellstump skle jeg og falt sidelengs rett på skinka. Årets første fall fikk heldigvis ikke ytterligere konsekvenser, men etter dette satte jeg ned tempoet.

Tok inn til Sødalsmyra og deretter opp til Holmenkollen. Derfra ned den bratte stien til Stitjønn (ikke den som karusellen bruker), og deretter ned til Gill hvor Fantomine stod klar med bilen. Veldig fornøyd med en bra tur i ekstraordinært bra februarvær.

Herlig med sol!!

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Kanonbra måte å komme seg hjem fra jobben på. Meget bra sistebilde. Skjønner ikke det med konsmohus, audnedølene er jo ikke noen pr-genier, men mener å ha sett det skiltet før oppi der. Bra løpt. Bra reportasje.

DE sa...

Husker Audnedal kommune utstyrte deg med en refleksvest på grenseekspedisjonen, så tror de sniker inn litt pr der de kan :)