tirsdag 8. mai 2012

Frisbee forrige onsdag


Sent ute med å blogge her, men hadde en kjapp runde frisbeegolf onsdag 02.05. Havna rett opp i klubbgjengen som har fast dag på onsdager. Veldig hyggelige mennesker, og de var svært så ivrige på å få meg med på en offisiell runde. Denne dagen var jeg sjåfør for ungene på Røde Kors, så derfor var det begrenset med tid. Måtte derfor takke nei. Virker imidlertid svært trivelig å være med på en slik runde, så håper jeg kan få det til en annen gang. Sikkert mange nyttige tips man kan plukke opp der.

Ellers er det fremdeles litt usikkert med banen, men de virket egentlig nokså optimister. Bonden, som for øvrig var ute og pløyde denne dagen, er visst inneforstått med at det skal være en frisbeegolfbane her så spillingen fortsetter som før. Så får vi se hvor populært det blir når avlingen til stadig blir trampet ned.



Spillingen gikk så som så. Får til tider svært god lengde på kastene nå, men det går på bekostning av presisjonen. Rota litt med notatene underveis, men den omtrentlige opptellingen viste 3-4 kast bak rekorden. Håper på ny runde snart, men må drøye til regnet har gitt seg.

3 kommentarer:

ØY! sa...

litt pussig at bonden lar kastere bruke et sådd område.
det kan jo være at det bare er gress, da er det vel ikke så farlig.
ellers bra at du ikke er tatt helt av ammetåka og bleieskodda.

DE sa...

Ja det er bra å gjøre litt andre ting også, selv om det er en utrolig bra tilværelse her hjemme :)

Planlegger å delta på karusellen til torsdag, men forløpig ser det jo ut til at syndefloden kommer, så spørs om løypa holder.

Grendstad sa...

godt å få lufta seg, uansett hvor god lufta er hjemme :)

så en gjeng i forgårs som gikk rundt, men det ligna ikke på deg noen av dem - var ute og gågga med madammen