onsdag 16. mai 2012

Skau-skau-løpet, 2012

Vi stilte manns-og kvinnssterke fra Tverrveien på årets utgave av Skau-Skau-løpet. I tillegg til typen på bildet stilte også hans far og mor, samt en nabo/venninne av mor. For damene var dette faktisk debut med startnummer på kassa. De tre yngste startet nokså omgående etter busstransporten opp til Saga Terrasse, mens gamlefar trengte mer tid til oppvarming og oppsyking, og  startet derfor i hovedfeltet klokka 18.
Etter rapportene å dømme hadde "fortroppen" hatt en fin tur med jevnt bra tempo, i for dem ukjent terreng.
De hadde klart seg bra gjennom myrpartiene og steinrøisene. Kristoffer hadde spart krefter underveis, derfor kjørte han litt tempo på slutten. Mulig han var litt engstelig for å bli slått av sin mor i en spurtduell...?

Når undertegnede kom i mål noen minutter under timen, hadde resten av gjengen allerede fått håndduk-premie, samt saft/banan. Høyt oppe etter sitt første løp noensinne, lurte mor på hva far hadde somlet med, siden han kom først nå. Kan vel bare si at beina ikke var maks fra begynnelsen, men det kom seg kraftig etterhvert. Slutten var klart bedre enn starten, og kvista forbi mange fra drikkestasjonen og inn til mål.




2 kommentarer:

DE sa...

Her er det bare å ta av seg hatten for Vågsbygdfolket. Kristoffer ser jo virkelig ut som en skikkelig løper nå, og kjempemorro at kona også er med. Må vel ses på som bra tegn når man tøffer seg etter målgang også :)

Meget bra levert i ei meget krevende løype!

Grendstad sa...

Skikkelig bra kanoninnsats. Reine familieturen. Sterk prestasjon. Gøy. Så på tida til Øy at det ikke hadde gått som hyse, men spurten virka sterk, skulle gjerne sett den.

Ser fram til flere kanonløp fra Weaver/Bjørnøy.

Passa ikke heilt for meg og madammen, litt kjipt, men gleder oss til når det passer.