onsdag 23. mai 2012

Friidrettskarusellen 2. gang

Endelig deilig sol og varme på stadion! Rett og slett en perfekt dag for friidrett. Diggidanga stilte med Øy og DE, som vanlig med varierende hell.

Spyd
Svein er alltid beste Diggidanga i spyd, og han trengte bare ett kast på å befeste den posisjonen. 15,10 ble han målt til. DE slet som vanlig med denne grenen, og bedre ble det ikke av at reglene var skjerpet kraftig inn i år. Dersom man ikke fikk spydet til å stå i bakken med snuten først ble det meldt dødt. Dermed ble det strek i regnskapet både på første og andre kast. For i det hele tatt få øvelsen godkjent tok DE ingen sjanser på siste kastet. Ble stående stille og lempe spydet forsiktig ut. 6,46 ble det, men det var faktisk ikke dårlig nok til å ta sisteplassen.

200 meter
En av favorittene til DE. Kom inn på 28 blank. En rask sjekk i arkivene viser at dette er hårfin personlig rekord.

400 meter
Ikke lenge etter målgang på 200 meter var det klart for 400 meter. Eneste grunnen til at DE meldte seg på her var pga at diskos ble utsatt. Temmelig utslitt etter 200 meteren var det bare å løpe rolig igjennom

800 meter
Øy oppdaget etterhvert at han ville ha blitt løpende alene på denne distansen. Imidlertid ser det ut til at Øy ikke liker ensom majestet, så da tok han heller hele distansen på fullført. Like greit.

5000 meter
DE stod over årets lengste distanse i friidrettskarusellen. Svein derimot satset alt, og lagde litt show. I første sving spurtet han rett i tet, og lagde uro i feltet. Meget bra humorbudhistisk underholdning :) Selv om han måtte roe litt ned la han seg fint inn på en tredjeplass i feltet og så vidt jeg kan se holdt han den plassen helt til mål. Sterkt å ta pallplass i dette selskapet! Tiden ble 23.14,7.

2 kommentarer:

ØY! sa...

morsom dag, med resultater helt på det jevne for min del.
at DE er kjapp fikk vi bevist nok en gang, grattis med ny pers!
lurer på potensialet hvis du hadde trent bevisst på 100 og 200 meter?

gøy å lede feltet et lite øyeblikk, men fikk betale for det senere, he-he.

Grendstad sa...

Her var det mye bra aktivitet og referat i god Diggidangaånd. Kanoninnsats på alle måter.