torsdag 13. september 2012

15. Karuselløp - Varoddløpet 3,75 km


Gubben og madammen

Løp avgårde i 15-tida. Ei flott løype som har mye småbakker opp og ned, og det gjenspeiler vel naturen ganske bra. Føltes ikke som noe kanonløp. Vi kom i mål på 26.58, noe som skal tilsi ..............7,12 på km., og det tror jeg faktisk er ny rekord!!!! :). Det er jo pinadø ikke langt unna å komme ned på 6-tallet...jøss.


Fantomine + mini-Fantomine

Vi begynte i 13 tida sammen med pensjisene.. Det krydde av dem.. Var nesten som å starte 17.30 bortsett fra at tempoet er litt høyere da.

Mirto (solbær på italiensk) begynner å legge seg litt ud kan man si.. Med sine skarve 5.8 kg så er det faktisk litt tungt å bære ho på magen i det kupperte terrenget. Så ble god og svett.
Fikk mange hyggelige kommentarer underveis.. 'tidlig krøkes' osv..

Mirto sov i 2 - 2,5 km, stående.. Gleder oss til bæremeis...:)


DE

Startet rett rundt kl. 16 i den som er en kjent løype i Baneheia. Forsåvidt en bra trasè, men sabelig tungt er det til tider. Jeg er fremdeles ikke helt i modus så gav ikke flat pedal. Likevel er det et visst problem med å ta det rolig. Uansett tar man jo alltid igjen folk. Verst er det med de man akkurat løper litt fortere enn. Er man først forbi så skal man iallefall ikke bli tatt igjen av vedkommende. Så i stedet for å ta det med ro så må man øke litt. Men da skjer det samme igjen. Man tar igjen nye folk som man bare er nødt til å holde bak seg, så da må man øke tempoet litt igjen. Og sånn går nå løpet til man plutselig er i mål, og så har det vel egentlig gått sånn tålig greit tross alt.

Både før og etter løpet trålet jeg en del av Egsjordet på jakt etter min kjære driver frisbee. Den forsvant nemlig sporløst i gresset under noen treningskast i går. Gresset er ikke kjempelangt for tida, men på det aktuelle stedet er det veldig tjukt. Og når gresset er blaut så legger det seg ned. Mistenker at brettet har lurt seg inn under gresset og da er det temmelig håpløst å finne. Rest in peace, og takk for mange godt kast! Ønsker meg ny til jul.

5 kommentarer:

Grendstad sa...

Her er det Diggidangas i alle kategorier og tempi, akkurat som det skal være, mangla bare Øy på topp 5, men han sto vel over eller? :). Bra av lille solbær, hun får det kuperte terrenget inn i ryggmargen, det er god ballast. Synd med tallerkenen til Vestbakken, sånn sett er jo frisbeegolf en risikosport. Sto det navn på an?

DE sa...

Ja det var leit å innse at brettet var tapt, særlig ettersom jeg har behersket det bedre og bedre i det siste. Det står både navn og nummer på, så har et lite håp om at en ærlig sjel finner det.

Ellers må jeg si at dere løper jo vannvittig bra! Neste gang er det Kjerrane med ny løype så den kan vi ikke si noe om. Etter det er det Arilds, og den er tung. Men så er det Sukkevann. Hvis ikke 6-tallet er nådd innen den tid, så kommer det garantert til å skje den dagen :)

Grendstad sa...

Sukkevann? Ja, da blir det 6-tallet. Skal bli gøy å sammenligne med fjoråret da.. Ellers så savner jeg jo litt å løpe mitt eget tempo, men mulig jeg får tid en dag til å løpe milsluker i tillegg.

Kan du angi hvor du mista brettet? Er jo ofte i området, og kan jo stikke og kikke litt.

DE sa...

På Sukkevann tar du glatt to runder :)

Frisbeen forsvant ikke langt fra kjærlighetsstien like ved utkaststed 10. Har sendt deg en mail med kart.

ØY! sa...

vanskelig kombo for Grendstaden, å være trener/inspirator for madammen, og samtidig ha lyst å dra på litt sjøl også. Ho kommer kanskje til et punkt der ho helst vil løpe uten innblanding fra gubben.
Imponerende formutvikling er det ihvertfall.

Store- og lilleFantis er jo et skikkelig radarpar blant seniorene.
Mor får verdifull vekttrening jo større ho blir.Solbæret altså..

Synd med brettet, men Sune har flere på lager.

Har ellers stått mye over i det siste, forrige ukes friidrett, denne ukens friidrett og terrengkarusell.
mest pga nødvendig hvile/leging av akillesene, men også andre ting som kommer i veien.
Er allerede bedre, så regner med å være med for fullt i Arilds løype i alle fall.