torsdag 22. november 2012

Hva skjer for tiden ?

Ymse bilder fra Vågsbygd og omegn. Bildene øverst er fra området mellom Grimsvann og Storevann, ikke langt fra lytteposten Makir, noen vet hvor det er, muligens.En liten løpetur i forrige uke.Da jeg kom tilbake etter 45 minutt lurte fruen på om noe var galt. Det har jo vært vanlig å ta litt lengre turer, men tre kvarter var nok denne gang.

Så er det to fra et oversvømt Øydegardtjønn, i nærheten av Mjåvann. Hadde levert en firmabil på verksted i går, derfra løp, og nesten svømte jeg gjennom skogen til Vågsbygd. Har aldri sett så mye vann i skogen før, så mye at det bare blir gøy, selv om jeg tryna i vannet et par ganger.

Siste bildet er fra Bråvannsbakken, der Olec er i ferd med å avslutte det fjerde draget fra bunnen og opp.
Det var på søndag vi hadde en intervallbolk. Olec og hans far på rulleski, og jeg på joggesko.
Glad for at jeg løp , det så sykt tungt ut på ski, men ingen ga seg før etter fjerde gangen opp.
Vi avsluttet med halvannen time på Spring Trening, et av de nye tilbudene i Vågsbygd. Erfaringsmessig vet jeg jo at det kan være vanskelig å få trent nok utendørs i vinterhalvåret, så derfor et innendørs supplement som denne gangen ble Spring. Inne i varmen prøvde vi mye forskjellig av tingene som er litt annerledes en tradisjonelle treningsapparater. Klatring i tau er jo gøy, klatring i roterende stige var en ny opplevelse, mye tyngre enn det så ut til. 
Vi avsluttet med en liten konkurranse på romaskin: 1000 m., første mann i mål.
Det var  en sugende avslutning som resulterte i at begge ble litt småsvimle, og fant det best å avslutte dagens trening.

Syns Spring  har et ok opplegg, og en fornuftig filosofi som innebærer at store deler av kroppen skal brukes i mange av apparatene. 

Tirsdag var jeg med på en spinningtime for første gang på lenge. Godt med kondisjonstrening som ikke belaster hælene mine for mye. Morsomt er det å registrere at jeg svetter like mye som tidligere på slike økter.
Håper de har rustbehandlet syklene, for de fikk en solid porsjon av salte dråper i løpet av timen.

4 kommentarer:

DE sa...

Pga skaden antok jeg at du tok det litt roligere nå til dags, men det er jo åpenbart at du har det alt annet enn rolig. Råsterke økter dette her må jeg si, og bra du trener alternativt slik at ikke hælene blir verre.

Spennende med det nye treningsstudioet. Du må holde oss mer orientert om åssen det går.

Grendstad sa...

Her var det mye bra. Hjem fra verksted-løping er jeg godt kjent med, gjorde det sist i går, men har jo ikke så bra løype som du. Skulle gjerne hatt din trase. Ellers går det mot salg av bilen nå. Den koster for mye, og nå var det fanken meg reparasjoner for 10000 i tillegg til 5000 for eu-kontroll og service. Trenger den ikke i hverdagen, så tror et bilkollektiv er tingen.

Grendstad sa...

Ja, og godt å lese at du er i gang og stigende kurve. Skulle gjerne vært med i motbakkeløpinga.

DE sa...

Sikkert lurt å kvitte seg med bilen. En såpass mobil og bevegelig mann som Grenstad klarer seg sikkert fint uten, og får du innpass i et bilkollektiv er det iallefall null problem.

Vannvittige kostnader med biler altså. For ikke å snakke om verditapet. For 15.000 tusen får man jo en fantastisk sykkel som gjør mye av den samme transportnytten lokalt.