søndag 20. februar 2011

En helt vanlig lørdag i MandalNok en gang vinterkarusell i Mandal, og denne gangen var det 6. og siste løp i år. Hilde og DE stilte fra Diggidanga, men etter to uker med sykdom var det dårlig stelt med formen. Vi tok det derfor som en tur. Var ganske så behagelig å gå der mens folk peste forbi, røde i trynet.
.
På vei tilbake så vi hele to rådyr litt inne skauen. Eller det var vel forsåvidt mest de som så på oss... Trygt tilbake ved Mandalshallen kom vi i mål rett før de raskeste på 10 km kom inn. Og fikk dermed med oss det som var av høydepunkter.
.
Mens vi ventet på premieutdelingen kunne vi først konstatere at det er forbudt å klatre i klatreveggen. Deretter gikk vi inn i selve hallen hvor det var en stor karateturnering. Vi bivånet hele tre kamper. Mye skrik og tårer, og mange grisetaklinger som ville vært soleklare røde kort i andre sporter.
.
Til slutt mottok vi våre årspremier og kunne i tillegg ta imot premien på vegne av Øy. Han stakk av med selveste førsteplassen i sin klasse. MEGET BRA HERR ØY! Gratulerer så mye.

Bambi holder utkikk

Forbudt å klatre! Snakk om lureklatrevegg

Full gnu
.
Så var vinterkarusellen slutt for i år. Veldig gøy var det som vanlig. Bare å glede seg til 2012.

5 kommentarer:

Grendstad sa...

God innsats og godt jobbet! Så ut som en veldig bra tur med både karate og rådyr. Kolliderte med Tuvas fotballcup, men da var jeg med 2 ganger i vinter, mot tidligere 0, så det er jo en bra framgang, men langt opp til fam. Vestbakken.

DE sa...

Fra 0 til 2 på en sesong er absolutt godkjent. Var veldig gøy den fellesturen vi hadde til Mandal forrige gang. Håper på noe lignende til neste år, da kanskje med innlagt isbad også.

ØY! sa...

mange morsomme inntrykk og betraktninger på en lørdag i Mandal.
Fint krydret med gode bilder,et godt innlegg av beste Diggidanga-merke.
Takk for henting av premie,skjønner ikke helt Glomsakers system, men tar imot det som kommer.

Foreslår at vi til neste vinterkarusell, legger inn obligatorisk bading etterpå på de forskjellige stedene.

DE sa...

Hehe...med isbad hver gang blir vinterkarusellen plutselig en interessant duathlon :) Lurer på om Kalle og co er med på den...

Grendstad sa...

høres forlokkende ut med isbading, bare vi kommer oss i varmen etterpå, det er jo avgjørende for å holde koken