lørdag 2. april 2011

Olatur på heia




Begynner å bli løpbart i byskauen nå. Mest bart, men mye hardpakka snø i løypetraseene, og i dalsøkka, hvor snøen sikkert kommer til å ligge til langt ut i mai. Tåka kommer imidlertid sikkert til å lette med det første.

Løp litt på kryss og tvers gjennom Baneheia, via Bånetjønntrappa opp til Hellerstønuten, rundt Bervann og tilbake via Sigmundbakken, via Bånetjønn, Baneheia og hjem på en nitti minutters tur. Godt å få en skikkelig lang og god løpetur.

5 kommentarer:

DE sa...

Virkelig god langtur i kjente og kjære trakter. Er ikke helt sikker på hvor Sigmundbakken er, men det kan kanskje forklares en gang. Er det ellers isen på Bervann på det første bildet? Egentlig utrolig at det ikke har smelta enda, men det har vel vært tykk og god is i vinter.

Deilig å løpe i skogen igjen. Dette gir inspirasjon, så i dag er planen å ta turen til Jegers. Mer blogging om det senere.

Grendstad sa...

Sigmundbakken er rett vest for Bervanns sørligste punkt. Hvis en løper opp der så kan en løpe på høyden mot grim/byen, istedet for nede i dalen 50/100 meter lenger øst hvor løypa går. Det står et svært skilt med "Sigmundbakken" i en bakke der. Vil anbefale traseen. Veldig fin.

Ja, det øverste bildet er fra Berneaise. Ja, isen ligger fremdeles tykk noen steder, kunne sikkert gått på den.

DE sa...

Nå begynner det å demre litt. Har vel sett det skiltet noen ganger.

Grendstad sa...

det er et stort rødt skilt, med litt sånn håndskrevne bokstaver utskåret og malt med hvitt tror jeg - fins et bilde av det her på bloggen, men det er laangt tilbake

ØY! sa...

sava for ei tåke det var i går.
godt du holdt deg på kjente stier.
enig med deg at stien forbi Sigmundbakken er flott, lurer på om det er Tullas som går her.

90 minutt med løping i heia er megasolid, flere slike + noen raske karuselløp så er du i knallform på null komma svisj.

stå på!