lørdag 10. september 2011

En trivelig 8-mils sykkeltur



Hvorfor er vi her?
For første gang på lenge greide sykkelgruppa i Diggidanga og samle seg. Det resulterte i en veldig trivelig ca 8-milstur Tverveien-Skippergata-Ålefjær-Foss-Rugslandsbanen-Svaland-Vennesla-Mosby-Tverrveien-Skippergata. Turen forgikk i et passelig 25 km/t-tempo, i oppholdsvær og lite biltrafikk. For første gang syklet begge over toget, et godstog som passerte Vennesla, i det vi kom ned over ei bro fra Erkleivheiane. Eller er det veldig kjekt å prate om løst og fast samtidig som man trimmer. Det er en veldig bra kombinasjon.

Ellers skjedde det ikke noe spesielt, bortsett fra da Grendstad skulle sykle hjem fra Tverrveien. For å komme opp over 8 mil på telleren, syklet han via Fiskåtangen, og traff på en gammel familiær kjenning som skulle til å klippe plenen. Ble en lang prat om natur og alderdom, men så lenge man kan sykle 8 mil på en lørdags ettermiddag, er man ung og sprek.



Enig med Olav at det var en god tur. Var skikkelig mør og sliten etterpå. Olav har virkelig sykkelformen inne, i motsetning til meg.Jeg måtte slite for å holde følge med den seige jæk.... fra Benestad. 
Meget verdifullt å få en slik tur som variasjon i treningen.Må takke for følget, og et glimrende initiativ!

1 kommentar:

DE sa...

Dette var jo virkelig ett bra opplegg av sykkelgruppa. Lettere å holde motivasjonen på fellestreninger.

Fine bilder og bra reportasje.