fredag 14. oktober 2011

18. karuselløp Arilds løype 4 km.


Olav og madammen
Nydelig løpevær. Madammen var klar i løpetøy(!) :). Ei ganske kupert løype, og nå er madammen bitt av basillen. Ganske tidlig kom vi i duell med en smålubben eldre type med rosa pannebånd. Dermed ble det løping 3/4 av løypa! Først han forbi oss. Så vi forbi han. Det var vi lenge. Men så kom han tilbake og forserte forbi, madammen var sliten. Men så holdt vi tempoet. Ved Bånetjønn løp vi forbi, og da tok vi ham på senga. Han prøve å komme tilbake, men da var madammen nådeløs. Han skulle aldri ta oss igjen. Vi løp i et voldsomt tempo mot mål. Jippi!!!!!!!!!!!!!! Vi vant. :)

Kom i mål på 36 minutter. 9 minuttter på km. 1 minutt raskere pr. km. enn i den flate Sukkevannløypa! Her er vi midt inne i en kometkarriere. Gøy dag i løypa. Olav hadde tenkt å løpe en runde til, men litt knapt med tid, og litt rusk i bryst/hals gjorde at det var best å spare seg til lørdagens stafett.


Hilde, DE og Bambino
Mens Hilde var hjemme og henta joggeskoene benyttet DE muligheten til å kjøre igjennom Oljeløypa. Først oppvarming i ca en halv runde, så full fart. Klarte å holde et visst tempo, men det er vanskelig når man løper på egenhånd. Formen har heldigvis kommet seg en del de siste ukene, men er ikke helt oppe på fjorårets nivå.

I selve karusellen tok vi det som vanlig med ro. Hilde har en liten diggidiggis på gang i magen, som for øvrig heter Bambino, så da passer det best å gå. Arilds løype er langt fra noen favoritt for vår del, til det er det alt for hard start. Men det er fint å gå på skogsstier, så vi hadde en riktig bra tur alle tre :)

3 kommentarer:

DE sa...

Ufattelig bra av Olav og Madammen! Kjenner meg så utrolig igjen i det løpsoppsettet :) Lo godt da jeg leste dette referatet.

Gøy at Mirsada liker karusellen. Og det er jo litt av en formutvikling! Her er det bare å fortsette den gode trenden. Selv om karusellen snart er slutt for i år, så kommer det andre løp. Og vips så er det vinterkarusellen igjen.

Gleder meg til å følge utviklingen videre.

DE sa...

Og så er det et utrolig fint par på bildet! Man blir rett og slett glad av å se sånt :)

Grendstad sa...

Bamino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, tenkte jeg det ikke. Har liksom vært noen antydninger i den retning, så nå kom fakta på bordet. Gratulerer!! En skikkelig karusellunge

Nå er Svein med kølla vippa av tronen, det kan man si. Dette var jo hyggelig nytt. Håper det går bra med mor og barn og far, og bestefedre, kraftpriser og storesøster. :-)