onsdag 26. oktober 2011

Høstløpet 2011

Høstløpet er en grei avslutning på sesongen selv om den kommer vel kjapt etter karusellavslutningen. I år var det start fra Fant Olsen. Løypa gikk på kryss og tvers i Baneheia og lignet igrunnen veldig på den erstatningsløypa vi løp tiligere i høst i stedet for Tullas.

Var rolig på Fant Olsen, og det var forsåvidt greit at det ikke var helt fullt. Jeg hadde litt oppvarming, men det var tydeligvis ikke nok. For etterhvert fikk jeg vondt i akillisen på begge bein. Prøvde å stoppe en gang for å strekke ut, men hjalp ikke stort. Slet med å finne motivasjonen for å løpe videre, men kom meg da til mål på ett vis. Brukte omtrent en halvtime på ei løype som var 4,5 km så det sier sitt om et tempo som ikke var allverdens.

I mål var det kaffe og bløtkake. Jeg avstod. Skal jeg fetes ytterligere opp så skal det i det minste være på noe som faktisk er godt. Nøyde meg med en banan og dett var dett for årets karusell.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Skikkelig hard innspurt på karusellsesongen altså. Bra innsats igjen. Håper det bare var en forbigående sak. Liker du ikke bløtkake? Hm.

ØY! sa...

Høstløpet hadde jeg faktisk tenkt å være med på, men har vært "offline" både på bloggen og treningsmessig i det siste, så det løpet glapp.
Desto hyggeligere at ungdomsavdelingen i DD stiller opp.
Håper ikke akillesvondt utvikler seg, for det er noe dritt.For meg hjalp det å holde anklene/leggen varm til enhver tid, brukte faktisk hjemmestrikkede leggvarmere.
Her er det bare å sette fruen i arbeid...eller gjøre det sjøl.
et annet gjengs råd er eksentrisk tøying.

Bløtkake er godt, men syns banan passer mye bedre etter løping.

DE sa...

Smertene forplantet seg til under hælen, men det slapp taket etter par dager. En massasjetime på jobb hjalp også godt. Må bli adskillig flinkere til å lytte til beina. Er de stive må man stoppe uansett om man er midt i ett løp.