torsdag 20. oktober 2011

Mens vi venter på BARK

passer det fint å kaste litt frisbee. BARK står for barnas røde kors, og foregår på frivillighetens hus på Eg. Så når ungen er der kan de voksne boltre seg på Egsjordet. Det har vært litt fram og tilbake med denne banen i det siste. En eller annen bonde har visst fått tilatelse til å drive virksomhet på jordene, og har pløyd opp deler av banen. Frisbeekasterne har derfor stått i fare for å miste banen sin noe som ville vært veldig synd. Har imidlertid plukket opp noen kommentarer fra diverse nettforum. Siden karusellen har parkeringsplass på jordene kan det virke som om bonden må skygge unna og at banen er reddet, men dette vet jeg som sagt ikke helt sikkert.

Uansett fikk DE kasta en hel del, mens Hilde fikk kasta litt. Aller viktigst var at vi fikk gått en fin tur. Selv om det er lenge siden jeg har kasta nå, så var faktisk ikke frisbeeformen så gal. Dro inn noen par, så får si meg godt fornøyd.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Bra med sånne aktiviteter for barn, hvor en må vente ei stund. Da får en tid til litt trimmings. Skjønner ikke hvorfor de har pløyd opp jordet.

Godt at du holder formen.