tirsdag 4. oktober 2011

Felles oljeøkt

Svein, Kristoffer, Kristofferkompis og DE stilte i går til gjennomkjøring i oljeløypa. Det var lett yr, men grei temperatur, så totalt bra løpeforhold.

Første runde skulle være av den rolige sorten, men det var vel igrunnen bare førstesløyfa som gikk rolig. Etterhvert ble det temmelig bra tempo, og på slutten fant DE ut at det ville være lurt å trene på spurt.

For nevnte DE tok det sin tid å finne pusten igjen etter den spurten, så det var ikke ideelt å gå på en ny runde såpass kjapt. Trener Svein la seg umiddelbart i tet, og forsvant ut av syne. DE holdt lenge andreplassen, men stivna veldig på stien ved siden av Kråkeheia (var det ikke det den het?) Kristoffer og følget smatt forbi i lekende lett stil. Ved runding tilbake på langsletta løp de feil, og tapte noen sekunder på det, men de fullførte likevel meget bra. Dette lover bra for sisteetappen. For DE ble som sagt litt for tøft denne gangen, men det var likevel en veldig god gjennomkjøring.

Husker ikke helt tidene, men innsatsen var upåklagelig av alle sammen.
Spesielt spurten til DE på førsterunden lover godt før selve løpet neste lørdag.

2 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Godt løpt alle sammen... Ska si formen spikres mot dette presisjetunge løpet... Gleder meg stort til å overvære festlighetene i midten av mnd:-)

Grendstad sa...

Jøøs, skal si det trenes målretta. Ja, Greit at du tar litt for hardt i nå DEV, og ikke i stafetten. Dette var ei bra økt. Sees på torsdag.