torsdag 30. august 2012

Bånetjønn rundt og rundt ei gang te


Måtte ha ei ny økt med Bånetjønn i dag. Først en gåggetur på heia, så klar til start.  Morsomt å løpe på løpende mål. Må jo disponere så godt en kan etter antatt løpelengde, men det blir en slags intensiv løping heile tida. Blei god og sliten. Det endte som siste 4-3 til gubben. Ny suksess for denne nyvinninga. Anbefales. Kunne vært moro å oppleve denne øvelsen for to jevne stae løpere som hater å tape.

6 kommentarer:

DE sa...

Noch einmal! Skjønte det ikke med en gang siden det var samme bildet :)

Ettersom resultatet ble det samme regner jeg med at dere begge har forbedret dere omtrent likt.

Lurer på hvem som vinner av Gubben og Øy. Vil anta at Gubben må kjøre en gepardtaktikk. Starte forrykende og prøve å hente inn Øy snarest mulig. For blir det en langdryg affære er det vanskelig å ta ulven Øy. Med hans utholdenhet kommer han til å følge byttet så lenge det trengs.

Grendstad sa...

Det er nok riktig analysert, men siden Øy også er på hugget på kortere distanser, så tror jeg at jeg må satse på å drøye løpet ut lengst mulig. Øy er nok bedre enn meg mellom 200 meter og 5 mil, (etter 5 mil er det nok mer åpent) og siden innhentinga er lengre enn 200 meter, må jeg satse å dra det ut... he-he

Grendstad sa...

ellers er jo dette også en øvelse for Vestbakken, f.eks. med kona som makker. Jeg stiller som sekundant :)

DE sa...

Spørs om jeg får med Fantomine på dette, men kunne jo prøvd mot Gubben sjøl en gang. Tipper jeg holder ut i 3 1/2 runde eller noe sånt :)

ØY! sa...

jeg er sta, så da er vel jeg kvalifisert.
morsomme betraktninger og funderinger rundt evt. opplegg.
tror at det kan bli en langdryg affære, og da er vel Olav ingen undermåler.
man kunne også variere med omvendt jaktstart, altså løpe individuelt på tid først(1 runde), for deretter samløp med den med dårligst tid først.

en annen ting er jo at dette er veldig publikumsvennlig, man kan se for seg at det settes veddemål e.l.

her har GM funnet et lite kolombiegg, eller muligens et vaktelegg.


ØY! sa...

hva med en kvinneklasse og en for kara?