fredag 31. august 2012

Ikke Bånetjønn, men vått allikevel/Sommerskogsløpet 2012

Sommerskogsløpet er en skikkelig klassiker uansett når den går på året.I fjor gikk den i midten av mai, i år helt i slutten av august. Årets utgave var blant de våteste og tyngste som har vært i løpet av de første 19 årene. Noen plasser lignet det litt på Svalandsgubben, mens andre plasser er det helt strøkent.

Hadde følge av Svein P, ihvertfall de første 4-5 km. Han er mer vant med å løpe på asfalt, så han valgte å slakke av litt på marsjfarten, og dermed få en bedre tur til Kjærrane.
Til tross for nærkontakt med myra et par ganger, så hadde jeg en fin tur. Tempoet dabber jo litt på siste halvdel, men ikke så dramatisk. Sånn på feelingen tror jeg at det er min jevneste gjennomføring av SKL.

Blir alltid slått av hvor fin denne traseen er, og med det knirkefrie arrangementet fra utvalgets side, med nok drikkestasjoner som er bra fordelt, så er det ingen unnskyldning for å ikke ha en fin tur.

Må også få med at Linn og Heidi S. valgte den korteste traseen, og hadde masse ubrukt energi da de kom i mål. De valgte derfor å bruke beina for å komme seg hjem fra Idda!

Resultat:
http://vest-agder.bedriftsidretten.no/ShowFile.ashx?FileInstanceId=6214ffe7-f8fc-4e1e-be7c-75fdea4316e7




2 kommentarer:

Grendstad sa...

Bra løpt. Bra tid, spesielt forholdene tatt i betraktning.

Lovende av Linn & co.

Jeg og madammen hadde ikke sjans på dette løpet pga teater og unger, så det får være noe å glede seg til.

DE sa...

Som vanlig ypperlig levert av Øy og frue. Fruen har tydeligvis mye å gå på når hun har krefter til å jogge hjem etter løpet.

Bra Diggidanga var representert :)