mandag 22. september 2008

Diggidangas klatrevenner

Diggidanga har som kjent klubbkveld i klatreveggen på Samsen hver mandag. Samtidig stiller det som regel en stor gjeng med andre klatrere også. Så herved presenteres Diggidangas klatrevenner:

John
Klatresjefen himself. Klatrer det meste som kan klatres, og kommer ellers med gode tips når det trengs som mest. Er konstant både høyt og lavt, hvilket gjør det fysisk umulig å få tatt et bilde.

Turid
Å klatre etter sin hybelkamerat John er som å male tak etter Michelangelo. Denne dama klarer det imidlertid med en stil og eleganse som ingen andre samsenklatrere har mulighet til å matche.

EvelynEvelyn er vakt og er vår store helt. Hun gir aldri opp uansett hvor vanskelig noe er og kommer derfor alltid til topps. Multikunster som behersker fullt ut både led, topptau og buldring.

Marthe

Hun skrur nye ruter som av og til er så vanskelige at selv Fantomet ville ha hatt vanskeligheter med å komme opp. Er visstnok datter til Evelyn, men når sant skal sies lurer vi til tider på hvem av dem som egentlig er mor og datter.


Anne

Piken fra hovedstaden gjør stadig enorme framskritt i klatreveggen. Lider til tider av akutt fargeblindhet, men med en streng rettleder nede fra gulvet samt en enorm ståpåvilje når hun hele tiden nye høyder.


Johanne

Kom som en virvelvind fra Flekkefjord og tok oss alle med storm. Et klatretalent av de sjelde som tar alle utfordringer som kommer. Klatrer led som om det skulle være den mest naturlige ting i hele verden.

Jarl

Buldresluggeren fra Vågsbygd har alltid en ny utfordring på lager. Med ren muskelkraft og mye kløkt forserer han det meste av ruter der inne i buldrehula.

Mystery manDette blir i hovedsak en quiz for Olav siden dere andre var der og så han. Hvem er dette??

Ellers var det nok ei god klatreøkt i dag. Både topptau, ledtrening og buldring. Til slutt hadde vi den sedvanlige hengesekvensen. Tror det var kraftig forbedring for alle som deltok.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Det må nesten være et stabsmedlem. Tenkte først på Siw, men jeg sier Harald. Visste ikke at han klatra, men han har jo humør til det meste.

Begynner jo å bli et enormt stort miljø på mandagene nå ser det ut til.

DE sa...

Særdeles god tipping! Riktig på første forsøk, men håper ikke dette leder deg inn i spillegalskapen :)

Harald er forresten en skikkelig rutinert klatrer. I går avsluttet han økta med 11 1/2 turer i bratthenget!

Grendstad sa...

Jøss, det visste jeg ikke, eller det visste jeg muligens ei gang, og så har jeg glømt det. Ja, Harald er en mann for sin hatt, og vel så det.

Grendstad sa...

Veldig bra billedsamling forresten.