torsdag 25. september 2008

Terrengkarusellen - løp 17

Kom meg avgårde litt over kl 15. Veldig fin løype i Jegers, men også en del kupert noen steder, så en må både spare på kreftene oppover, og få med seg beina i utforbakkene. Kroppen sliter fremdeles (som vanlig) med litt bihuler og småuggenhet, men som sagt, det har egentlig ingenting med saken å gjøre, bortsett fra at en må justere tempoet litt. Prøvde å finne mitt eget humorbuddhistiske, og la målsettinga som vanlig om å komme innenfor 6 min. på km. Det klarte jeg, lå litt bak ei stund, men takket være grei trase siste kilometer, kom jeg inn rett i underkant.

Olav 31.15.
DE 33.00.

Fine forhold, lite folk i løypa, og de som er, har bra kultur på å trekke litt til sida når det kommer en humorbuddhist løpende. Senere kom jeg opp med Tuva og Sofie til barneløpet, og spiste 4 pølser. De kunne gjerne hatt litt bedre smak.

DE hadde en relativt overivrig målsetning om å løpe ned mot 30 minutter i dag. Det begynte bra med 5,30 på den første kilometeren, men så i bakkene opp til 2 km røynet det mer på. Derfra og inn lakk det sekunder hele veien. Skjønte at det ikke nyttet å fokusere på tiden, så i likhet med Olav prøvde jeg heller å finne min egen humorbuddhistiske rytme. Lyktes nokså bra med det og hadde en kjempebra tur. La inn en slags langspurt fra demninga og kom altså i mål på 33 blank.

Med denne fantastiske høstdagen i jegers takker jeg for meg i år i terrengkarusellen. Synes hele debutsesongen har vært en stor opptur, og jeg håper det blir like morro til neste år.

Full resultatliste: http://www.bedriftsidrett.no/VestAgder/files/%7B4049D9C2-6184-43F8-8623-1253888F7DAC%7D.pdf

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Ja, det gjelder å finne humorbuddhisten i seg selv. Hva med Svein?

Grendstad sa...

Jeg hadde forresten 5.15 på den første kilometeren, så det er jo mulig vi hadde cirka samme løpsutvikling.

DE sa...

Kan virke slik :)
Var først litt overrasket over den gode starten siden løypa tross alt begynner med noen harde motbakker. Men ble så litt skuffet da 2km-merket kom såpass sent, men det gikk fort over. Og da det til og med kom en drikkestasjon med innlagte hyggelige kommentarer var alt bare fryd og gammen!

Er stygt redd det blir en solid sisteplass denne gangen, men så får jeg prøvd det også.

Grendstad sa...

Ja, det er vel også det at det går ganske mye raskere på grusveier, enn i terrenget, sjøl om det egentlig ikke virker slik.