mandag 1. september 2008

Klubbklatring

Sammen med september kom regnet, så da er det godt vi har Samsen. 2/3 av Diggidanga stilte mens mandagspappa Olav fremdeles mangler som en direkte konsekvens av at han hangler. Ellers var Jarl, Anne og Evelyn også tilstede.

Både Jarl og Anne imponerte stort på 4er-veggen. En både småsyk og småfnisete Evelyn prøvde å fortelle at dette ikke var dagen, men den kjente innsatsviljen var likevel som alltid til stede. Jarl har ellers begynt å ta opp kampen med DE om svettetronen. DE gir seg imidlertid ikke så lett, så dette blir uhyre spennende.

Svein hadde en vellykket ekspedisjon opp henget på 9er-veggen. Er ikke helt sikker på hvilken rute det var, men det kan han sikkert opplyse om selv i kommentarene.

Underveis hadde vi en interessant diskusjon om en fornyelse av begrepet "å hoppe etter Wirkola". Alternativer som kom inn var "å male tak etter Michelangelo", "å være landssviker etter Quisling" eller litt mer på kanten "å dø etter Diana". Vi trenger ett par tre forslag til. Deretter legger vi ut en avstemning for å avgjøre hva som blir Diggidangaspråkets offisielle alternativ til "å hoppe etter Wirkola".

Avsluttet også i dag med å buldre samt å henge lengst mulig. Er ikke helt sikker på hva det skal være godt for å henge slik, men om ikke annet er det en fin måte å bruke opp de siste kreftene.

2 kommentarer:

DE sa...

Fikk inn noen forslag i lunchen her.

"Brekke staven etter Brå"

"Være sviker etter Judas"

"Bløffe etter komiske Ali"

Kom med flere!

ØY! sa...

Rundbrenne etter Rune Rudberg.