mandag 29. september 2008

Gøy å henge

Masse folk til stede på Samsen i kveld og minst like mange gode prestasjoner. Som vanlig mangler det ikke på innsatsen og de aller fleste gjør gode fremskritt. Undertegnede fikk et usedvanlig hott tips fra Evelyn om den røde løypa på 4er-veggen, så nå er den plutselig ikke så uoverkommelig lengre.

Dagens høydepunkt må vel sies å ha vært hengekonkurransen på slutten. Oppslutningen var i dag upåklagelig og de fleste hadde et forsøk. Vi brukte taket på det mellomste trinnet. Svein løftet det hele i gang, men en tid på på 20-tallet er lavere enn hva vi er vant med fra mr øy! Enkelte publikumere mumlet noe om at det ekstra året han har fått siden sist kanskje veier tungt, men Svein skal man uansett aldri avskrive. Så poppet Malin opp fra intet og leverte en kjempetid. En førstenotering langt oppe på 40-tallet gav mangt et anerkjennende nikk i forsamlingen. Tiden stod seg helt til John skulle i ilden. Forhåndsfavoritten leverte da også varene med en tid på 58 sek. Men det holdt ikke lenge for opp troppet Turid. I forkant var hun raskt ute med å dempe forventningene, men det ble raskt klart at hun hadde skumle hensikter. Klokken stoppet til slutt på smått utrolige 61 sek, og det til en kraftig applaus. Da alle trodde det var over stod imidlertid Bård der. Bård den luringen satt hele kvelden i vakta og bare ventet på dette øyeblikket. En tøff oppvarming med kabal og P4-musikk gav oppsiktsvekkende resultater i konkurransen. 68 sekunder lyder den nye rekorden på. Blir spennende å se hvor lenge den holder!

Ellers fikk vi inn et nytt forslag i vår "hoppe etter Wirkola-føljetong". Siste tilskudd på stammen lyder: "Å gamble etter Båsland". Litt småfrekk, men må si at jeg likte denne :)

The Hanging Champion! 
Legg merke til den coole og avbalanserte holdningen. En sann vinnertype.

8 kommentarer:

ØY! sa...

hva med : -å henge etter Bård

Anonym sa...

Da er det bare å legge seg i hardtrenineg for å henge etter Bååård;) He he....

Grendstad sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Grendstad sa...

det gjelder iallefall å henge i, for har man ingenting å henge i, henger man ikke lenge

ØY! sa...

SELVSENSUR ER BRA...

Grendstad sa...

det var en skrivefeil i første kommentaren - håpløst at det ikke går an å redigere kommentarer, eller gjør det det?

ØY! sa...

evelyn lar seg ikke stoppe av noen små skrivefeil hvefall!

DE sa...

Ok folks! Da drar jeg. Håper dere alle holder både trening og blogging bra igang mens jeg er borte.