mandag 8. september 2008

Endelig mandag

Godt oppmøte av Diggidanga og Diggidangs venner i dag. Imidlertid måtte Olav og Evelyn rekke barne-tv, så de gikk når vi andre kom.

Svein briljerer i bratthenget for tiden og i dag tok han det nesten som oppvarming. DE på sin side fant det for godt å vekket til live en gammel bugger i den grønne løypa på 6er-veggen. Planen er som vanlig å klare den i løpet av vinteren, men foreløpig har han ingen anelse om hvordan det skal gjøres. Ellers kommer Anne snart til å klare den blå løypa på 4er-veggen bare hun begynner å benytte venstrehånda i stedet for høyrehånda på henget.

Med nytatoverte Johanne som vakt ble det en tidlig slutt på kvelden, men vi rakk da i det minste å henge en gang hver i buldrehula. Målet var å henge like mange sekunder som man er år. Det ble selvsagt en umulig oppgave for Svein, men til gjengjeld hang han da i det minste lengst.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Kom for seint til barne-tv, eller dvs barnetv begynte da vi kom.

Sjøl fikk jeg hengt litt i buldrerommet, og prøvd på noen oppheisinger, sånn at musklan fikk lekt seg litt.

Sofie klatra til topps på 7-er veggen 3 ganger, og lærte å si Diggi og danga, så det var da noe.

Grendstad sa...

Ja, så må jeg legge til at grunnen til at vi måtte dra når resten av Diggidanga kom, var at Tuva måtte hentes på fotballfest 19.30. Ellers kunne vi vært noe lengre.

Anonym sa...

Jeg fikk da iallefall trent litt. Klatret på led 3 ganger i vegg 11 på grå tak;) Fornøyd med det jeg. Ellers skal jeg ikke ha vakt på mandager denne mnd.
Jeg må si at det er gøy å følge med på treningene deres. Jeg ser virkelig opp til dere. Skule ønske jeg var like rutinert som dere, men, det kommer snart. Har begynt å løpe bittelittegrann;)