torsdag 4. september 2008

Terrengkarusellen - Løp 14

Tulla lever!

Så var endelig tiden kommet for den beryktede Tullas løype på ca 7,5 km. Ettersom det har regnet en del de siste dagene var det en heller fuktig trasè. Liten vits i å jogge slalom mellom pyttene for blaut på beina ble man uansett. På slike dager skal man helst ha gjørme til navlen når man er ferdig.

DE var førstemann ut i løypa. Hadde god hjelp i å løpe sammen med en kollega hele veien. Vi byttet på å dra og klarte sånn sett å holde oppe tempoet. Vi gikk en del av de tunge bakkene fra 1 til 3 km. Var ikke helt i kjelleren i dag og siste del fra Bånetjønn og inn var den delen vi hadde best fart. Må si at dette var en klar forbedring fra Huntoittløpet, selv om det løpet dog var en del lengre.

Ikke langt bak DE fulgte Olav som hadde greid å kile inn dette løpet mellom barnepass og skolemøte, og var glad for det. Han hadde meget lyst på et skogsløp etter forkjølelse og Italia.

Litt pissetrengt, litt underernært og med joggesko som han hadde glømt å legge de tørkede sålene inn i, kom han likevel godt gjennom løypa. Starta forsiktig, men greide å holde et bra luntetempo, også i motbakkene i første del, som han klarte å komme opp uten pes. Hadde mål om 50 minutter, og i forhold til at løypa var kortere, klarte han målsettinga forholdsvis.

Deilig å løpe igjen, og godt å løpe uten å bli for sliten og stressa. Lite folk i løypa, og filosoferte litt over å sette seg et ok mål, og oppleve gleden med løpinga, og ikke stresse med for mye klokketider. Deilig løp.

Svein ble utsatt for litt vennskaplig utpsyking i målområdet, men the Sveinminator har som kjent vilje av stål så han la fryktløs i vei.
Første kilometer gikk på ca 4.25,før det begynte å stige litt,både terreng og kilometertid.
Tror jeg hadde 4 eller 5 foran meg i løypa etter 1,5 km. Sleit meg forbi en av de i motbakkene opp mot Hellerstøvannene.På det meste lå jeg 250-300 meter foran denne fyren fra Vennesla.
Når det begynte å gå nedover og vi kom til bunnen av Bånetjønn,så kom ekspressen fra Vennesla som ei kule.Mot mål holdt vi følge helt til 300 meter sto igjen,da var han helt uimotståelig.Gøy å ha noen å kjempe mot/med, uansett.

Tidene ble som følger:
Svein: 43.00 ca
Olav: 47.27 (feila teknisk i mål, og får bare oppført fullført)
DE: 50.44

Full resultatliste: http://www.bedriftsidrett.no/VestAgder/files/%7B891497B9-0CD6-4A5B-AC1E-608F3A6EDB61%7D.pdf

2 kommentarer:

DE sa...

Jeg avanserer på lista. Fra nestsist forrige gang til tredjesist denne gangen :)

Grendstad sa...

Ja, og så er det bare 2,5 minutter opp til nestemann :-)

Jeg lå midt på i min klasse før, men nå ligger jeg lenger ned. Da er det flere å avansere forbi ved neste formstigning.