lørdag 6. november 2010

Fellestrening

Da Øy! skulle ha sin første økt på Spicheren siden april, var selvfølgelig Hilde og DE også på plass.
Det var ikke avrtalt, men desto hyggeligere.
Passer bra med alternativ trening nå siden jeg har fått noe betennelsegreier i ene leggen.
Har derfor ikke løpt eller gjort noe annet siden lørdag i forrige uke.

På Spicheren fredag ettermiddag valgte jeg sykkel som oppvarming, og noen utvalgte apparater i "sirkelen"
Siste apparat ble den fryktede skulderpressen. Det ble en liten intern duell mellom Vestbakken og Øy!.
Vestbakken viste seg sterkest her og klatre en rep. mer enn Øy! i siste settet. Slått på målstreken, men dette gjør meg bare motivert til mer av det samme.

Avslutningsvis på denne comeback-økta tok vi noen mage/rygg/kjernemusklatur-øvelser på matta.
Om turtelduene holdt seg på matta resten av kvelden, vites ikke, men de skulle avslutte i boblebadet i hvert fall.Mer om det under her en plass:

F+F
Mens vi satt i bilen på parkeringsplassen og samla krefter til å entre treningssenteret dukket jammen Øy opp. Hyggelig at den godeste Svein har blitt en Spicher igjen. Håper det blir mange krevende og svettige fellestreninger utover vinteren.

Fantomine tok en halvtime på mølla, mens DE nøyde seg med et kvarter. Han la imidlertid inn en saftig spurt som Fantomine ble relativt distrahert av.

Deretter ble det som Øy allerede har nevnt sirkel- og mattetrening. Etter det valge Øy å takke høffelig nei til en romantisk stund i boblebadet. Svømmehallen var helt ekstrem full. Alt fra superseriøse svømmere til bøllete innvandrerstupere. Var derfor umulig å få svømt noe, men utrolig nok fikk vi boblebadet for oss selv.

Som en digresjon kan det nevnes at Diggidangas yngste representant følte seg veldig gammel i garderoben sammen med disse små studentguttene. Diskusjonen gikk nemlig høylytt på hvordan kølla helst bør ligge i underbuksa. Et utall forskjellige løsninger ble både diskutert og behørig utprøvd. Kom meg raskt ut og konkluderte med at noen ganger er det jammen greit å ha passert de 30.

2 kommentarer:

DE sa...

Det var vel strengt tatt ingen konkurranse, men vi gav alt begge to. DE var sist så han hadde Svein sine resultater å gå på.

Øy dro så hardt i at han klarte å skyve hele apparatet inn i veggen på sisterunden :)

DE sa...

Det må for øvrig legges til at skuldermusklene har vært temmelig støle siste par dager. Tydelig at tevlinga gjorde susen.