fredag 26. november 2010

Yoga del 2

Denne gangen gikk det bedre.. Det er ikke vondt i kroppen i dag.
Øvelsene er jo fremdeles vanskelige og vonde. Dronningen av Yoga stillinger er ganske kul...mens Kongen av Yoga stillinger er mindre kul. Det er å stå på hodet. Det har jeg ikke balanse eller styrke til.. mens DE derimot...klarte å få beina opp å albuene, og det var skikkelig tøft. Han er flink han der friskusen.
Vi avsluttet med 15 min meditasjon. Det gikk veldig bra for D.E. Han fikk skikkelig telt pusten sin.. Er vist det man skal gjøre..telle pusten sin..inn-ut osv..og kaste vekk tankene. Jeg derimot, tenkte vel mest av alle i det rommet. Fikk ikke med meg at jeg måtte telle pusten. Så tenkte at meditasjon var det samme som å sove omtrent..Så jeg holdt egentlig på å sovne.
Håper jeg får det bedre til neste gang... men jeg er jo en person full av tanker og fantasier, og det skal godt la seg gjøre å bli kvitt de...:-)

3 kommentarer:

DE sa...

Synes også det var en meget bra time i går. Fantomine brilljerer stort i den såkalte dronningen av yoga. Sterkt å klare det allerede fra første forsøk.

For min del er meditasjonen et virkelig høydepunkt. Jo flere tanker man har i hodet til vanlig desto viktigere er det å lære seg å legge de bort. Det er ufattelig vanskelig, så her må det nok trenes mye.

Ellers har det ikke blitt så mye trening i det siste, så bra vi har disse timene iallefall.

Grendstad sa...

synes dere viser bra yoga-jobbing begge to, regner med at det på sikt vil føre til at dere begynner å gå i kjortel og slikt, det hadde vært kult - håper ellers å få en leksjon av dere ved høve, liten innføring

ØY! sa...

mega!
foreslår at dere viser noen sentrale øvelser/stillinger og legger bilde eller video på bloggen.
slik kan vi andre også plukke opp noen triks..