søndag 23. januar 2011

Vinterkarusellen 3. løp i Mandal

Olav var eneste som huska Diggidangadrakta

Hele Diggidanga dro til Mandal for å delta på vinterkarusellen. Det er alltid svært så hyggelig å løpe i Mandal, og denne gangen var intet unntak. Fantomine dro det hele i gang med eget starttidspunkt. Hun hadde virkelig dagen og klarte for første gang å holde fast løpende tempo gjennom hele 3 kilometeren. Såpass gøy var det at det første hun sa etter målgang var: Jeg vil løpe en gang til! Fordelen med å ha eget starttidspunkt er at man unngår fotografen, men det skal bli gjort opp for ved neste anledning,

Resten av gjengen startet med rukla i hovedfeltet. Svein og Olav på 10 km, mens DE nøyde seg med 3 km. Svein startet forrykende og la seg langt framme, mens Olav og DE la seg helt bakerst. Vi hadde en slags avtale om at DE skulle få de første metrene foran slik at han i ettertid kunne si at han ikke lå sist hele løpet, mens Olav kunne si at han tok igjen løpere. En klassisk vinn vinn situasjon. På langsletta stod Fantomine og heiet, og det gjorde iallefall at DE omsider fikk opp dampen. Brukte Olav som hare helt til runding og det hjalp også mye.

Svein klarte å holde sitt enorme tempo og kom inn til mål lenge før fansen hadde trodd. Olav vartet på sin side opp med dagens beste spurt, så det ble en meget god dag for Diggidanga.

http://maraton.no/vinterkarusellen.htm#Vinterkarusellen 3. løp Mandal

Monsterspurt

Dristig valg å legge innspurten til isen på fortauet

Sistemann

3 kommentarer:

Grendstad sa...

En skikkelig bra dag. Godt å få løpt litt på den tida året. Godt fornøyd med mitt løp. Vestbakkens er solide og Sveins løp er jo kanonbra.

Kjempemessig. Takk til resten av Diggidangas for kjøring og pionervirksomheten.

Grendstad sa...

Ja, jeg var også sistemann på 10 km, som Dag Eivind på 3 km. Hadde bare ei dame bak meg.

ØY! sa...

det er alltid ei dame bak en stor mann...
jeg velger å se det slik at milløperene kom på hhv 4. og 5. plass i sin klasse.

En må ha i bakhodet(eller andre plasser) at de som stiller i slike løp er over middels opptatt av trening og løp, og dermed er det ingen skam å havne på nedre halvdel av resultatlista.

Syns Olavs løp var knallgodt ifht treningsmengde og slikt.Tror han overrasket seg selv også.

Som alltid moro å være på tur med Dangas, takk for følget og alt.