mandag 1. februar 2010

3 runder i Baneheia

Med masse nysnø er lysløypa i Baneheia som ny. I dag var det perfekt føre med puddersnø, akkurat passe gli og feste. Bare fryd og gammen når det er sånn. Eneste skåret i gleden er at utrolig mange joggere gjør det de kan for å ødelegge sporet. Sånn slipper vi heldigvis på Strai.

Har funnet ut at runden er veldig todelt. Temmlig tungt første del hvor man går fra Svarttjønn og til Båne. Derfra og inn kan man renne og stake seg helt fram til Svarttjønn igjen.

En runde ble til to som igjen ble til tre. På sisterunden kom snøværet for alvor, så da var det tid for å legge inn stavene.

5 kommentarer:

Grendstad sa...

se det ja, joggere nå? fanken heller, de er taie, verre en elg i tettbygde strøk

3 runder er jo ei bra økt

Hilde Fantomine sa...

du bør sende mail til rustad... si at det er forbudt for team mosjon å jogge i preparerte løyper.. du får faktisk bot hvis du blir anmeldt...

Ellers er det ei fin ski økt mister!

Anonym sa...

er vel plass for begge, bare å ta litt hensyn til hverandre.
hilsen en som jogger i lysløypa hele året.
he-he

Hilde Fantomine sa...

Joda, en stakkarslig løper i ny og ne er sikkert ok, men når oksebølingen fra team mosjon kommer, så kan det fort bli fall. Det var et innslag på radioen om at dette faktisk var forbudt.. anyways... dersom ikke du ødelegger skiløypene med dine fotspor..så kan du løpe så mye du vil for min del. Sprekt å løpe på vinterføre... Test ut vinterkarusellen... det er en som heter Svein der, som er super flink..han hadde du nok likt å løpe med hehe...

ØY! sa...

busted!!!!!!!!!!!!!!!!